Enlaces accesibilidad
5 de gener

Cavalcada Reis d'Orient 2024 a Barcelona: on i quan veure-la en directe

Per

Segueix a RTVE Catalunya l'arribada a Barcelona dels Reis d'Orient

Arriba la nit més màgica de l'any! Els Reis Mags d'Orient ja fan camí per arribar aquest 5 de gener a Barcelona i RTVE Catalunya retransmetrà en directe la seva arribada a la ciutat! Si no et vols perdre una nit plena de llums, fantasia i il·lusió, preparat per engegar el teu televisor o tenir el teu dispositiu preferit a mà per connectar-te a RTVE Play.

En directe a RTVE Catalunya

Un any més, RTVE Catalunya retransmet en directe l'arribada dels Reis d'Orient per aquells que vulguin seguir l'espectacle des de casa. L’arribada de Ses Majestats al port de Barcelona es podrà seguir a partir de les 16:30 h des de RTVE Play Catalunya.

Serà a partir de les 19:15 h quan també es podrà veure el programa especial de la Cavalcada en directe a La 1, a RTVE Play Catalunya, a les xarxes socials amb l'etiqueta #ReisRTVE o des del canal de YouTube d'RTVE Catalunya. Recorda que pots seguir a @rtvecatalunya a X, Facebook, TikTok, Instagram i Threads i tenir contingut extra i exclusiu per xarxes!

Programa especial

A partir de les 19:15 h, el presentador de 'Xavifòrnia', Xavi Martínez; la periodista de 'L'Informatiu', Mireia Alzuria, i la periodista de Ràdio 4, Natàlia Sánchez, seran els encarregats de retransmetre l'arribada dels Reis d’Orient, des d'un escenari situat davant del Mercat de Sant Antoni en un programa especial.

Xavi Martínez i Mireia Alzuria recordaran a l'estètica i ambientació de la pel·lícula de l'any 'Barbie'. Hi haurà regals, caramels i moltes sorpreses que podràs veure durant el directe. Aquesta connexió amb el món de les joguines et permetrà també viatjar en el temps i veure quins han estat els regals estrella per dècades: les baldufes i les bales als anys 50; les consoles als 80 o les mascotes virtuals als 90.

Grans i petits podreu gaudir de la presència de ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar un any més amb il·lusió i moltes sorpreses. T'ho perdràs?