Enlaces accesibilidad
Violències

Investiguen la mort d'un home i els seus dos fills al barri d'Horta com a violència vicària

  • Quan van entrar al domicili, els Mossos van trobar que tots tres estaven morts i tot tancat amb una forta olor de gas
  • Els menors no havien anat a l'escola aquest dilluns i la mare havia denunciat que l'exmarit no els havia retornat de les festes de Nadal

Per
Possible cas de violència vicaria: un home hauria matat els seus dos fills menors

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un pare i els seus dos fills menors de 7 i 10 anys a l'interior d'un pis del districte barceloní d'Horta-Guinardó, intoxicats a causa d'una gran concentració de gas acumulada en l'immoble. Segons han informat fonts de la investigació, la principal hipòtesi amb la qual treballen els agents policials és que es tracti d'un cas de violència vicària. La hipòtesi de la mort és per asfíxia. Segons aquestes indagacions el pare els hauria matat i després s'hauria suïcidat.

Els Mossos d'Esquadra quan van entrar al domicili, els Mossos van trobar que tots tres estaven morts i tot tancat amb una forta olor de gas.

Qui ha donat la veu d'alarma ha estat la mare dels petits, que havien d'haver tornat amb ella una vegada passades les festes, tal com va acordar amb el pare, amb el qual està divorciada. A més, els menors tampoc han anat aquest dilluns a l'escola.

No hi havia, però, antecedents de violència entre la parella, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. El Jutjat d'Instrucció 26 de Barcelona manté el secret de les actuacions.