Enlaces accesibilidad
Teatre

Àngel Llàcer: "Fa un any tenia una casa alegre, ara en tinc una trista, on arribo i estic sol"

  • Àngel Llàcer presenta el musical ‘The Producers’, una de les grans estrenes d’aquesta temporada a Barcelona
  • A partir del 5 de març, l'espectacle es podrà veure al Nuevo Teatro Alcalá de Madrid

Per
Punts de vista - Àngel Llàcer, 'The Producers' i Laura Vila Kremer

Existeixen dos Àngel Llàcer: el dels escenaris i el de la natura. L’actor i director escènic ha parlat sobre aquesta dualitat al programa 'Punts de vista', que tornava després de la pausa nadalenca. A més, també ha conversat sobre l'exitós musical ‘The Producers’, que encara es pot veure al Teatre Tívoli de Barcelona fins al 4 de febrer.

Llàcer ha mostrat la seva versió més sincera a l’entrevista. “En 2023 se m’han buidat totes les caselles. Parella, persona que m’ajudava, mascota, amant, veïns… Jo que fa un any tenia una casa alegre i feliç, ara tinc una casa trista. Arribo i estic sol”, ha confessat a la presentadora Tània Sarrias a l’inici de l'entrevista. 

A punt de fer 50 anys, el director escènic s’ha adonat de la importància de pensar en un mateix. “Potser tot allò ha desaparegut del meu voltant per dir-me: ‘Val, estàs sol. Mira’t una mica, cuida’t una mica, fes alguna cosa per tu’, tot i que també penso que jo faig aquests espectacles sobretot per mi, per la satisfacció”, ha comentat. 

Estrena de ‘The Producers’ a Madrid

L’adaptació d’Àngel Llàcer i el músic Manu Guix de ‘The Producers’ ha estat una de les grans estrenes de la temporada. “La gent surt de l’espectacle realment exultant de felicitat”, ha expressat l’actor. 

Àngel Llàcer i Enric Cambray ens presenten 'The Producers'

Pròximament, el musical, que porta a debat els límits de l’humor, la comèdia i la llibertat d’expressió i que és el més premiat de la història, farà parada a Madrid. A partir del 5 de març, el muntatge serà al Nuevo Teatro Alcalá.

L’Àngel Llàcer de la natura

Tot i l’èxit que ha anat acumulant el musical, en els seus inicis Llàcer no volia formar part. “Jo no la volia fer, perquè jo vull desaparèixer del món públic. Jo ara visc a la Garrotxa i la gent ja s’ha acostumat”, ha reconegut. 

“Estar constantment exposat cansa i desgasta. Sents tantes coses a dir sobre tu que són mentida que penses: ‘Per què m’he matat fent aquest espectacle? Per què surto amb totes les meves ganes perquè després vingui un imbècil que et digui que tu ho ets?’”, ha continuat.

Entre les coses que fan feliç a l’actor fora dels escenaris, es troben “l’art en totes les seves expressions i la natura”. “Tot allò que em fa sentir petit em fa feliç”, ha dit. 

Actuació del musical 'The Producers'

Després de l'entrevista amb Tània Sarrias, el director escènic, acompanyat dels intèrprets Alexandre Ars, Raúl Maro, Armando Pita i Gerard Alonso, han interpretat al plató de 'Punts de vista' el tema ‘Ponle pluma’.