Enlaces accesibilidad
Judici cas Alves

Diversos testimonis confirmen que la denunciant estava en estat de xoc

  • L'amic d'Alves assegura que el jugador anava borratxo la nit de la presumpta agressió sexual
  • La seva dona, Joana Sanz, declara que va arribar a casa "molt borratxo"

Per
La dona de Dani Alves, Joana Sanz, aquesta tarda a l'Audiència de Barcelona
La dona de Dani Alves, Joana Sanz, aquesta tarda a l'Audiència de Barcelona EFE/Enric Fontcuberta

Aquest dimarts continua el judici al futbolista Dani Alves per agressió sexual al lavabo de la discoteca Sutton el 30 de desembre de 2022. Aquesta segona jornada un total de 19 testimonis han relatat la seva versió dels fets. Ha estat el torn del director de la discoteca Sutton i dels treballadors que van assistir la víctima i d'altres testimonis com Mossos, amics d'Alves i la seva dona, Joana Sanz.

En primer lloc, ha declarat el director de Sutton i ha corroborat la versió de la denunciant. Ell va activar el protocol contra agressions sexuals.

També ha declarat un treballador de la discoteca qui ha assegurat que la denunciant va dir, després dels fets, que havia entrat al lavabo voluntàriament, però que després se n’havia “penedit”. Aquest vigilant auxiliar ha explicat que va atendre la víctima després dels fets i li va curar la ferida del genoll.

Els amics asseguren que van beure junts abans d'arribar a la discoteca

Bruno, l'amic d'Alves, també ha testificat com a testimoni que el va acompanyar aquella matinada. Ha assegurat que ell conduïa perquè Alves ja anava begut abans d'entrar el local. Des d'on estaven es veia que hi havia un bany, que Alves va entrar primer i després la denunciant. Que Alves va sortir i es va quedar ballant i que la denunciant va marxar. Ha assegurat que quan va marxar també va conduir ell perquè el futbolista seguia borratxo.

També que aquella nit l'acusat va beure quatre copes de cava, quan abans deia que era una.

La dona d’Alves diu que va arribar a casa “molt borratxo” i “xocant” amb els mobles

El testimoni més esperat d'aquesta segona sessió del judici ha estat la de la dona de l’exfutbolista, la model Joana Sanz, qui ha assegurat que ell va arribar a casa “molt borratxo”. Sanz ha explicat que Alves va arribar a casa a les 4 de la matinada “fent pudor d'alcohol” i va xocar amb un armari i una tauleta i es va “desplomar” damunt del llit. Una declaracions que reforcen així la tesi de la defensa que el jugador hauria violat la noia en un important estat d’embriaguesa.

Els Mossos declaren que la noia estava en estat de xoc

No parava de tremolar i plorar

D'altra banda, també han declarat diversos agents dels Mossos d'Esquadra. El primer a declarar que va parlar amb la víctima de la patrulla que va anar a la discoteca. L'agent ha detallat que a la víctima li va costar molt explicar als agents què li havia passat. "No parava de tremolar i plorar", ha relatat. "La vam haver de calmar. Ens va dir que havia tingut un contratemps amb una persona. Que aquella persona no l'havia deixa sortit del lloc al qual havien anat, que li va tocar els genitals". "Van ser les amigues quines van dir que hi va haver penetració", ha relatat finalment. 

"Ella deia que no volia diners, que només volia justícia", assegura el Mosso que diu que l'assessoren en presència del director de la discoteca i li assenyalen el que podia fer i com era el camí per a denúncia dels fets o no.