Enlaces accesibilidad

Els Amics de les Arts: "Tothom se separa, però no nosaltres"

  • Els Amics de les Arts presenten el disc 'Les paraules que triem no dir' al Cafè d'Idees de La 2
  • 'Un gran cometa', l'última cançó del grup, incorpora les veus del cor Bruckner de Barcelona

Per

Cafè d'idees - Els Amics de les Arts presenten el disc 'Les paraules que triem no dir'

Els Amics de les Arts presenten nou disc. 'Les paraules que triem no dir' ja es troba disponible a totes les plataformes i aquest 12 d'abril s'estrenarà al Teatre Municipal de Girona. També arribarà a Barcelona, en concret al Teatre Victòria, el pròxim 18 de maig.

"Tothom al nostre voltant se separa, però nosaltres no ens ho hem plantejat”, assegura Ferran Piqué al programa Cafè d'Idees de Gemma Nierga. Després de quasi 20 anys junts, la relació entre els tres membres del grup diuen, no ha canviat.

Un trio inseparable

Joan, Dani i Ferran es van fer populars l'any 2005 gràcies a 'Bed & Breakfast'. En aquest nou treball, però, parlen de les coses que prefereixen no dir. "Ens defineixen tant els silencis com les paraules", explica Piqué. I és que per ells, la manera de superar els problemes molts cops és evadir-se i no parlar-hi més.

D'això parla precisament la seva cançó 'Les paraules que triem no dir'. Per altra banda, 'Sort que sou aquí', parla de la importància dels amics. Ja que, gràcies a ells, han anat superant les etapes de la seva vida sempre, això sí, amb música pel camí.

'Un gran cometa', l'últim tema, és diferent. Dani Alegret explica que volien tornar a agafar la melodia de la primera cançó del disc per harmonitzar-la de nou completament i "quedar-nos sense veu". De fet, canta el Cor Bruckner Barcelona i ells apareixen simbòlicament al final.

El grup està acostumat a explicar històries, potser menys acostumades a sentir en la música més popular. Arriscar-se és el seu fort i per això, el feedback que han tingut després de la publicació del seu nou àlbum ha estat tan positiu. "És preciós que puguis connectar d'aquesta manera tan íntima amb algú", conclouen.