Enlaces accesibilidad

14 ferits, un de crític, en la caiguda d'un bus en unes obres a Cornellà

  • Ha bolcat en un forat d'una zona en obres amb 25 viatgers a dins
  • L'incident podria haver estat causat per la pèrdua de coneixement del conductor

Per
bus
bus

Almenys catorze ferits, un d'ells en estat crític i un greu, després que un autobús de la línia L10 hagués caigut aquest dilluns a unes obres d'un aparcament a Cornellà de Llobregat. La Guàrdia Urbana continua investigant les causes de l'incident. 

El comitè d'empresa de Rosanbus apunta que el conductor va patir una perduda de coneixement, després d'haver trucat a control dient que es trobava malament.

Els ferits més greus van ser traslladats pel SEM a l’Hospital de Bellvitge, i a l’Hospital Moisès Broggi. També hi havia 6 ferits de poca gravetat i 6 lleus. El conductor, d'altra banda, està estable i es troba fora de perill tot i que en estat de xoc per la gravetat de l'incident.

Així ha quedat l'autobús accidentat un cop l'han retirat del forat.

Així ha quedat l'autobús accidentat un cop l'han retirat del forat.

Es van desplaçar 11 dotacions del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), juntament amb cinc més dels Bombers. A l'interior del vehicle hi viatjaven unes 25 persones.

Hi havia obrers a la zona

L'incident es va produir prop de les dues en el número 262 de la carretera d'Esplugues. L'autobús en el qual viatjaven 25 persones va tenir un accident iva bolcar. La majoria dels viatgers van sortir a peu, tot i que 14 d'aquests van requerir assistència mèdica. A més a més, Protecció Civil va activar la prealerta del pla PROCICAT.

També, es va revisar l'interior de l'autobús i es va controlar una fuita de gasoil que tenia el vehicle.

Els cossos d'emergències van desallotjar la zona on hi havia obrers treballant en la construcció. Els treballadors, però no van resultar ferits. Posteriorment, es van revisar els pilars onhavia caigut el bus, una forja que s'havia fet feia poc.