Enlaces accesibilidad

Puig protagonitza la sortida a Borsa més important de l'any a Europa

  • Les accions de la multinacional catalana de perfumeria repunten a prop d'un 8%
  • Marc Puig garanteix que continuarà gestionant l'empresa amb "llums llargues

Por
Puig s'estrena a la borsa amb una alça superior al 4 % i situa el preu de l'acció en 25,54 euros
Puig s'estrena a la borsa amb una alça superior al 4 % i situa el preu de l'acció en 25,54 euros

La companyia de cosmètica catalana Puig ha començat a cotitzar de la millor manera que podia fer-ho, amb una revalorització del 8%. Un repunt que marca les expectatives del que s'ha convertit en la sortida a borsa d'Europa més important d'aquest any amb una valoració total de gairebé 14.000 milions.

La multinacional de perfumeria Puig debuta a la borsa | Climent Sabater

Gestió familiar amb "llums llargues"

El preu de 24,5 euros per acció s'ha disparat tot just després que el seu president, Marc Puig, ha donat el tradicional toc de campana a la Borsa de Barcelona a les 12 hores. Puig ha expressat la seva voluntat de gestionar la companyia amb "llums llargues". "Hem gestionat tots aquests anys una empresa privada com si fos una cotitzada i a partir d'ara gestionarem una companyia cotitzada com si fos privada", ha afegit, conscient de la responsabilitat que suposa de cara als seus accionistes.

A més, ha garantit que mantindran "la forma de fer" que ha caracteritzat durant els darrers 110 anys una de les empreses familiars més pròsperes de Catalunya.

La multinacional catalana Puig debuta a la borsa

La família Puig conservarà el 71,7% dels drets econòmics de la societat i el 92,5% dels seus drets de vot, mentre que ha col·locat el 32% de la seva capital entre inversors qualificats.

Les accions cotitzen a les borses de valors de Barcelona, Madrid, Bilbao i València amb l'etiqueta de cotització 'Puig' a través del sistema d'interconnexió borsària (mercat continu).