Enlaces accesibilidad

Recepta d’ajoblanco amb cireres: un plat lleuger i antioxidant

  • El xef Alberto Gras porta a "L'altaveu" un plat fred i lleuger, ideal per la primavera i amb fruita de temporada
  • Les cireres aporten vitamina C i A i són antioxidants entre altres propietats

Por

L'altaveu - Recepta d’ajoblanco amb cireres amb Alberto Gras

El xef Alberto Gras cuina ajoblanco amb cireres a "L'altaveu". Un plat lleuger i amb fruita de temporada, ideal per aquesta època de l'any. A banda del seu increïble gust, les cireres aporten vitamina C i A, són antioxidants, tenen un alt contingut en potassi i són diürètiques.

Recepta d’ajoblanco amb cireres: un plat lleuger i antioxidantRecepta d’ajoblanco amb cireres: un plat lleuger i antioxidant
Ingredientes Preparación
  • 1/2 dent d'all
  • Cireres
  • Molles de pa de pagès
  • Vinagre de Xères
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Ametlla
  • Cibulet
  1. Afegim en un recipient les ametlles, la molla de pa, l'all, 50 grams d'oli d'oliva, 25 g de vinagre de Xerès, 500 ml d'aigua freda i quatre cireres sense pinyol.
  2. A la batedora durant uns minuts.
  3. Emplatem.

Propietats de la cirera

Uns 100 grams de cirera contenen un 12% de la quantitat diària recomanada de vitamina C. A més és antioxidant, conté potassi, té un alt poder depuratiu i és diürètica. A què esperes per sorprendre els teus amics amb aquest refrescant plat?