Enlaces accesibilidad

Max Vilarrasa i Biel Pagès protagonitzen 'Un bilió d'estels s'allunya infinitament de nosaltres'

  • Els intèrprets Max Vilarrasa i Biel Pagès representen l'obra de The Amateurs Company fins al 2 de juny al Teatre Tantarantana
  • Els joves actors reflexionen sobre l'ofici de la interpretació al programa cultural 'Punts de Vista'

Per
Punts de Vista - Entrevista a Max Vilarrasa i Biel Pagès

Els joves actors Max Vilarrasa i Biel Pagès protagonitzen al Teatre Tantarantana ‘Un bilió d’estels s’allunya infinitament de nosaltres’, una obra que fa pensar en la immensitat del cosmos i que parla d’una família que és tot un univers. La peça es pot veure fins al 2 de juny a la sala Baixos 22 del teatre barceloní.

La crisi familiar reflecteix la crisi global del planeta

A ‘Punts de Vista’, programa disponible a RTVE Play, Max Vilarrasa i Biel Pagès expliquen que tots dos interpreten al mateix personatge, el Bru, per poder seguir bé amb els estudis. “A l’obra, la família està en crisi i allò reflecteix la crisi global que hi ha en tot el planeta”, diu Pagès. “Em sento identificat amb ell, perquè també em preocupa el que passa al planeta”, afegeix Vilarrasa.

‘Un bilió d’estels s’allunya infinitament de nosaltres’ de The Amateurs Company explora temes com la ciència, la tecnologia i la vulnerabilitat. “És la història d’un pare, una mare i un fill que expliquen que al món pot haver-hi una malaltia que afecta la memòria i que ens pot eliminar com a persones”, relata Vilarrasa.

Per la preparació del personatge, els joves actors comparteixen que es van ajudar l’un a l’altre en aquelles coses que portaven pitjor. El Max va donar-li un cop de mà al Biel amb el tema de la dansa, mentre que el Biel va fer-li suport al Max per memoritzar tot el text.

L’ofici de la interpretació

Tot i que Max Vilarrasa i Biel Pagès encara són molt joves, ja aspiren a poder-se dedicar a la interpretació de manera professional. “És el meu somni, des de ben petit”, expressa Vilarrasa. “Jo crec que aniré més pas a pas, reflexionant sobre com ho vull afrontar de tot, però crec que sí que puc arribar a ser professional”, pensa Pagès.

La dansa és una forma d'expressar els sentiments i parlar amb el cos

A més, Pagès explica que el més li agrada de l’ofici és la invenció del personatge: “Puc ser moltes persones que no soc jo i alhora estar pautat per diferents normes”. Per la seva banda, Vilarrasa assegura que el que més gaudeix és la dansa i el teatre musical: “Per mi, és una forma d'expressar els sentiments i parlar amb el cos”.

‘Un bilió d’estels s’allunya infinitament de nosaltres’ es pot veure al Teatre Tantarantana fins al 2 de juny.