Enlaces accesibilidad

El look ideal pels festivals d'estiu amb l'estilista Juan Avellaneda

  • El dissenyador Juan Avellaneda explica quins looks portar durant un festival de música a "L'altaveu"
  • Els accessoris són els protagonistes d'aquests festivals

Per

L'altaveu - Els looks pel festival d'aquest estiu

Arriba a Barcelona una nova edició del Primavera Sound i, durant cinc dies, milers de persones passaran pel Parc del Fòrum. Amb l’inici de la temporada de festivals, l’estilista i dissenyador, Juan Avellaneda, explica quins looks s’han de portar als festivals d'aquest estiu i resol alguns dubtes a "L'altaveu". És millor apostar per la comoditat o per l'estil?

L'estil de moda per anar als festivals d'estiu

L'estil de moda per anar als festivals d'estiu

Vestir per anar a festivals

Moltes persones fan gala de la seva creativitat i sorprenen amb looks molt impactants i trencadors. El festival de Coachella als EUA és el més popular entre els joves que llueixen uns "outfits" espectaculars. I és que, els festivals de música a l'aire lliure s'han convertit en un gran aparador de les darreres tendències de moda.

Per l'estilista i dissenyador, vestir per a un festival de música requereix trobar un equilibri entre comoditat, estil i funcionalitat. Per això, aquí tens alguns consells per a ajudar-te a triar:

Comoditat

Opta per peces lleugeres i transpirables, especialment si el festival és a l'aire lliure i a l'estiu. El cotó i el lli són bones opcions. Els festivals solen implicar molt caminar i estar dempeus, així que tria sabates còmodes com a sabatilles, botins baixos o sandàlies amb suport. Evita els talons alts. També porta una jaqueta lleugera o una dessuadora en cas que faci fred a la nit.

Tendències

Els festivals són famosos per l'estil bohemi. Prova amb vestits, faldilles llargues, tops i patrons ètnics o florals. També pots optar per una samarreta vintage, barrejada amb texans curts o una faldilla. Els accessoris són els protagonistes d'aquests festivals. Barrets, ulleres de sol, bandanes i joieria cridanera poden complementar el teu look a la perfecció.

Primavera Sound

Primavera Sound

Recorda sempre revisar el pronòstic del temps i les normes del festival per a assegurar-te que el teu modelet sigui apropiat. Gaudeix del festival i diverteix-te amb el teu estil!