Enlaces accesibilidad

El Primavera Sound aterra a Barcelona: Lana del Rey, Pulp, Siza i Vampire Weekend, els caps de cartell

  • El certamen arrenca aquest dimecres amb la jornada inaugural gratuïta al Parc del Fòrum

Per
Aquest dimecres arrenquen els concerts gratuïts del Primavera Sound
Aquest dimecres arrenquen els concerts gratuïts del Primavera Sound

El Primavera Sound aterra de nou a Barcelona. Un certamen que, amb caps de cartell com Lana del Rey, Pulp, 'Siza', Vampire Weekend, Justice, The National i Pj Harvey, converteix Barcelona per uns dies en la capital mundial de la música amb assistents de 134 països

Arrenca el Primavera Sound amb la jornada inaugural gratuïta amb Phoenix | Montse Soto

La jornada inaugural d'aquest dimecres arrenca amb l'actuació dels francesos Phoenix. El Parc del Fòrum és l'escenari per cinc dies de més de 200 concerts. La programació del Primavera Sound es va iniciar el dilluns amb els primers concerts en sales del Primavera a la Ciutat.

Actuacions

Aquest dimecres se celebra la jornada inaugural al Parc del Fòrum amb les actuacions de Phoenix, Ratboys, Tropical Fuck Storm i Maria Jaume, així com el grup fictici de la sèrie de televisió 'La Mesías', Stella Maris. Després del concert inaugural, arribaran les tres jornades principals del Primavera Sound de Barcelona, en la qual la música es traslladarà als 15 escenaris que disposarà el festival al recinte.

Primavera Sound 2024: més de 200 actuacions i 15 escenaris al Fòrum

En la jornada del dijous el protagonisme el portaran Pulp, en la seva gira de tornada, Vampire Weekend, en el seu únic concert a Europa aquesta primavera i estiu, i Justice. El cartell del dijous també comptarà amb Deftones, que tornen a Barcelona 18 anys després, la vocalista de Portishead Beth Gibbons, el punk energètic d'Amyl and the Sniffers, Peggy Gou, Mujeres i L'Imperatrice.