Enlaces accesibilidad

Castelldefels brilla amb la inauguració del Passeig de la Fama, homenatjant a Ronaldinho i el FC Barcelona

  • L'alcalde del municipi diu que és el "Hollywood del sud" d'Europa i que s'hi afegiran més noms d'altres disciplines
  • Manu Reyes destaca que "el Barça juga a Barcelona, però menja, es diverteix, dorm i somia a Castelldefels"

Per
Ronaldinho i FC Barcelona, les primeres estrelles que formen part del Passeig de la Fama de Castelldefels
Ronaldinho i FC Barcelona, les primeres estrelles que formen part del Passeig de la Fama de Castelldefels ACN

Castelldefels dona la benvinguda al Passeig de les Estrelles, un homenatge inspirat en el famós Passeig de la Fama de Hollywood. L'exjugador de futbol Ronaldinho, acompanyat pel FC Barcelona, ha desvelat les dues primeres insígnies d'aquest nou espai al passeig marítim de la ciutat. Aquesta iniciativa municipal busca honrar les personalitats que han viscut a Castelldefels

L'alcalde Manu Reyes espera que "Castelldefels i Barcelona siguin el Hollywood del sud" d'Europa, on hi ha "tantes persones il·lustres". Reyes ha assegurat que aviat s'incorporaran més noms a aquest bulevard davant del mar, no només del món de l'esport, sinó també de la cultura, la ciència i la música. Amb aquesta iniciativa, Castelldefels aspira a brillar amb la mateixa intensitat que les estrelles que hi seran homenatjades.

Ronaldinho, la primera estrella homenatjada

L'exjugador del Barça va viure al municipi en la seva etapa com a blaugrana, entre 2003 i 2008. Reyes ha celebrat que la primera estrella sigui per al brasiler, destacant que "va viure amb molta passió" la seva estança.

Ronaldinho ha confessat sentir-se "emocionat" i "orgullós" per aquest homenatge de Castelldefels, que considera "casa seva". "Mai hauria imaginat tenir una cosa així", ha dit l'exblaugrana, afegint que quan viatja pel món sempre parla del municipi del Baix Llobregat.

L'Ajuntament de Castelldefels lliura un record a Ronaldinho de l'estampa del seu nom al Passeig de les Estrelles.

L'Ajuntament de Castelldefels lliura un record a Ronaldinho de l'estampa del seu nom al Passeig de les Estrelles.

El FC Barcelona brilla al passeig

El Passeig de les Estrelles també inaugura amb la presència del FC Barcelona, destacant el fort lligam entre el club i Castelldefels, segons el batlle. Reyes ha assenyalat que aquest vincle és notable perquè Laporta té una segona residència a la localitat, i perquè Arcadi Balaguer, un altre president del Barça que va viure a Castelldefels entre 1925 i 1929, va tenir una gran implicació amb la ciutat, portant-hi electricitat, enllumenat públic i cedint els terrenys on actualment s'alça l'escola Lluís Vives.

L'alcalde ha destacat que "el Barça juga a Barcelona, però menja a Castelldefels, es diverteix a Castelldefels i somia i dorm a Castelldefels". D'altra banda, el president del club ha expressat sentir-se "honorat" per rebre una estrella a prop de Ronaldinho, qualificant l'homenatge com un "privilegi".