Enlaces accesibilidad

Resum de notícies a Catalunya, 15 de juliol del 2024 | Es restableix la normal circulació a l’AP-7 a Sant Cugat després de l’accident d’un camió

  • Continua la ressaca de la victòria de la selecció espanyola de futbol a l'Eurocopa
  • Mas Guix defensa que el finançament singular “no va en contra de ningú”
  • Més informació de les notícies destacades del dia al web de RTVE Notícies

Per
Retencions a l'AP-7 a Cerdanyola del Vallès per un accident de trànsit a Sant Cugat
Retencions a l'AP-7 a Cerdanyola del Vallès per un accident de trànsit a Sant Cugat

L'actualitat d'aquest dilluns passa per la complicada situació a l'AP-7 durant gran part del matí i migdia per un accident de trànsit a l'alçada de Sant Cugat i que ha provocat més de 20 km de retencions.

Continua la ressaca de la victòria de la selecció espanyola de futbol a l'Eurocopa. També aquest dilluns, la consellera d'Economia en funcions ha participat del Consell de Política Fiscal, on ha defensat que el model de finançament singular que proposa el Govern “no va en contra de ningú” ni genera “cap perjudici” a la resta de comunitats autònomes.

L'Audiència de Barcelona ha començat a jutjar a Angela Dobrowolski per l'intent d'assassinat a la seva exparella, el productor de televisió i fundador de La Trinca, Josep Maria Mainat.

Última hora avui a Catalunya del 15 de juliol del 2024

RTVE Notícies RTVE Notícies
Minuto Descripción
  • 19:14

    Els cinc retornats de Suïssa seran rebuts demà al Palau de la Generalitat

     

    Els cinc encausats arran del procés sobiranista retornats divendres de Suïssa seran rebuts aquest dimarts al Palau de la Generalitat. El president del Govern en funcions, Pere Aragonès, es trobarà amb la secretària general d'ERC, Marta Rovira, el diputat d'ERC Ruben Wagensberg, el periodista de 'La Directa' Jesús Rodríguez, l'activista Josep Campmajó i el vicepresident d'Òmnium, Oleguer Serra. La trobada serà a porta tancada i en acabar hi haurà parlaments.

  • 18:45

    Les conselleres Serret i Simó demanen a Marchena que s'aparti de l'aplicació de l'amnistia
     

    La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, i la consellera d'Educació, Anna Simó, han sol·licitat la recusació dels magistrats del Tribunal Suprem Manuel Marchena, Carmen Lamela, Andrés Martínez Arrieta i Antonio del Moral per manca d'imparcialitat en l'aplicació de l'amnistia. En el cas de Serret, també sol·licita la recusació del magistrat Leopoldo Puente Segura. A tots cinc les conselleres els acusen de falta d'imparcialitat per les "intervencions jurisdiccionals prèvies". Segons informen fonts pròximes a les conselleres, ara l'alt tribunal ha suspès la deliberació sobre l'aplicació de la llei en el marc d'ambdues causes, a l'espera de la resolució sobre la recusació.

  • 18:32

    Mas Guix diu que Montero avala parts de la proposta catalana de finançament i defensa que el Govern obre camí

     

    La consellera d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas, ha afirmat aquest dilluns que la vicepresidenta primera del govern espanyol, María Jesús Montero, comparteix alguns elements de la proposta catalana de finançament. "Si hi ha algun altre territori que aixequi la mà i vulgui operar també sota aquest concepte de responsabilitat fiscal, d'autonomia fiscal, endavant", ha declarat a la premsa en sortir de la reunió del Consell de Política Fiscal i Financera que s'ha celebrat a Madrid. "Nosaltres anem desbrossant el camí", ha agregat abans de comparar aquest plantejament singular amb la reducció del deute del Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) que també beneficiarà altres comunitats de l'arc mediterrani.

  • 18:16

    Interromput el tren entre Sant Vicenç de Calders i Lleida pel descarrilament d'un comboi

     

    El servei ferroviari està interromput entre Sant Vicenç de Calders i Lleida per la sortida d'un eix d'una maquinària de via, segons ha informat la companyia pública de gestió de la infraestructura, Adif. En un missatge difós a la xarxa social X, l'empresa indica que l'avaria afecta la circulació de trens entre Vilaverd i la Plana-Picamoixons i que els seus tècnics treballen per solucionar la incidència tan aviat com els sigui possible.

  • 17:44

    Presó provisional comunicada i sense fiança per a l'home detingut per la mort d'una dona a Salou

     

    El jutjat de violència sobre la dona de Tarragona ha acordat aquest dilluns presó provisional comunicada i sense fiança per a l'home detingut per la mort d'una dona a Salou (Tarragonès). Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia (TSJC), la causa està oberta per un delicte d'homicidi i no consten procediments oberts entre la parella. La víctima és una dona, de 84 anys, veïna de Salou. Els Mossos d'Esquadra van detenir l'home, de 86 anys, aquest dissabte al vespre després de rebre l'avís. Els agents van trobar el cos sense vida de la dona, amb signes de criminalitat, al seu habitatge, situat al carrer Tortosa del municipi.

  • 17:00

    El 70% de places d'FP assignades es fan en primera petició, el 15% en segona i el 6% en tercera

     

    El Departament d'Educació ha assignat 34.868 sol·licituds de Formació Professional de grau mitjà en la primera tanda d'assignacions i el 70,94% d'aquestes, unes 24.736 en primera opció. Un total de 5.309 s'han assignat en segona petició, un 15,23% i 2.123 en tercera, un 6,09%. En el grau superior, s'han assignat 28.994 sol·licituds: 20.432, un 70,47%, en primera petició, 4.371, un 15,08% en segona, i 1.972, un 6,8%, en tercera. El cicle de Cures auxiliars d'infermeria és el més demanat en l'FP de grau mitjà i el d'Administració i finances en el grau superior.

    El 70% de places d'FP assignades es fan en primera petició, el 15% en segona i el 6% en tercera | Lourdes Gata
    rtve El 70% de places d'FP assignades es fan en primera petició, el 15% en segona i el 6% en tercera | Lourdes Gata
  • 16:45

    La FAVB celebra l'acord per la construcció de 1.800 pisos de protecció oficial a Barcelona

     

    La Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) ha celebrat l'acord entre l'Ajuntament de Barcelona i el Consorci de la Zona Franca (CZFB) per a la construcció de més de 1.800 pisos de protecció oficial als barris de Sant Andreu i la Marina del Prat Vermell. Per a les entitats, la mesura anunciada el passat divendres denota que "finalment han prevalgut les necessitats socials". "És un important acord llargament reivindicat pel moviment veïnal davant la magnitud del problema d'accés a l'habitatge", han assegurat en un comunicat.

    Les entitats avisen que encara "queda un llarg camí amb moltes arestes i de difícil recorregut" per resoldre el problema habitacional a la ciutat.

  • 16:35

    La Guàrdia Urbana de Tarragona incorpora 12 nous agents, quatre dels quals són dones

     

    La Guàrdia Urbana de Tarragona ha incorporat 12 nou agents aquest dilluns, dels quals quatre són dones. Es tracta d'agents en pràctiques, d'interins i de persones que procedeixen d'altres cossos policials. En l'acte de possessió, fet aquest dilluns al matí, també han pres possessió dos nous caporals que van superar el procés d'incorporació de 17 noves places.

    L'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ha posat en relleu la "llarga trajectòria i la vocació de servei públic" de la Guàrdia Urbana i ha destacat que arriben en un moment "molt interessant pel cos, amb canvis i reptes molt importants". Els nous policies rebran formació aquesta setmana i, a partir, de la pròxima ja tindran destinació.

  • 16:27

    Arrenquen les proves de la integració del tramvia a la Diagonal

     

    Amb un any de retard aquesta nit comencen les proves de la integració del tramvia a la Diagonal de Barcelona, segons ha anunciat l'Ajuntament de Barcelona. Són proves al buit i està previst que el servei funcioni plenament a la tardor.

  • 16:09

    Mataró viu la final de l’Eurocopa presumint del seu veí Lamine Yamal 

     

    Els carrers es van tenyir de vermell i groc a diferents punts de Catalunya. A Mataró, optimisme generalitzat abans del partit. Després d'un primer temps de molta angoixa, a Terrassa, la connexió Lamine Nico feia esclatar d'eufòria a l'afició i la parada amb el cap del terrassenc Dani Olmo. El partit, però amagava un heroi inesperat: Mikel Oyarzabal, que feia el gol de la victòria. Encara avui dura l'eufòria.
     

  • 16:00

    Oberts ja tots els carrils de l’AP-7 a Sant Cugat després de l’accident d’un camió

     

    Tots els carrils de  l’AP-7 al seu pas per Sant Cugat en sentit Tarragona han quedat oberts després que un camió que transportava runa hagi bolcat aquest dilluns al matí. Hi ha trànsit lent amb aturades de Mollet del Vallès a Santa Perpètua, a Barberà i de Bellaterra a Sant Cugat en sentit sud, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT). L’AP-7 ha registrat un matí de circulació molt complicada per diversos accidents i ara les cues es van fragmentant, segons les darreres informacions del SCT.

  • 15:45

    El Govern central permetrà a les comunitats autònomes un dèficit del 0,1% fins el 2027

     

    La vicepresidenta i ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, ha comunicat aquest dilluns a les comunitats autònomes reunides al Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF) que disposaran d'un major marge de dèficit fins al 2027. Així, la nova via d'estabilitat contempla un objectiu de dèficit del 0,1% pel 2025, 2026 i 2027. La via vigent fins ara contemplava que les comunitats autònomes havien de registrar un superàvit del 0,1% el 2025 i el 2026, de manera que comptaran amb dues dècimes més de marge fiscal.

    També s'ha traslladat que els territoris rebran el 2025 un total de 147.412 milions d'euros en concepte de lliuraments a compte. Es tracta d'un 9,5% més en recursos provinents de l'Estat que les que van rebre el 2024.

  • 15:29

    Collboni demana allargar els fons Next Generation més enllà del 2026

     

    L'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, demana allargar els fons Next Generation més enllà del 2026 i ha valorat com “un cas d’èxit” la gestió “en temps rècord” que s’ha fet dels diners rebuts en el marc d’aquest programa europeu. Barcelona ha gestionat directament 275,8 milions d’euros, que es concreten en 90 projectes, i dels quals un 47%, 131 milions, ja s’han executat, segons indica el consistori barceloní. La resta estan en curs i s’aniran executant fins al 2026.

  • 15:00

    Espanya regna a Europa

     

    Espanya és campiona d'Europa. Dotze anys després, la selecció espanyola ha tornat a tocar el cel del Vell Continent en derrotar a Anglaterra en la gran final de Berlín (2-1), on ha posat el fermall a un torneig meravellós en el qual va derrotar a quatre campiones del món per a aixecar la seva quarta Eurocopa. 

  • 14:42

    ERC amenaça d'"aixecar-se de la taula" si no arriben a un preacord amb el PSC en dues setmanes. 

     

     

    En la reunió executiva d'ERC s'ha parlat sobre la reunió de política fiscal i de les negociacions sobre la investidura, després d'hores marcades pel retorn de Marta Rovira a Catalunya i dels embolics interns arran de la penjada de cartells. 

    ERC amenaça d'"aixecar-se de la taula" si no arriben a un preacord amb el PSC en dues setmanes
    rtve ERC amenaça d'"aixecar-se de la taula" si no arriben a un preacord amb el PSC en dues setmanes
     
  • 14:37

    Mainat declara en el primer dia de judici contra la seva exdona. 

     

     

    A l’Audiència de Barcelona avui ha començat el judici a Ángela Dobrowolsky, l’exdona del productor televisiu, Josep Maria Mainat. Està acusada d'intentar-lo matar provocant-li un coma diabètic. El primer a declarar ha estat, precisament, la víctima.

    Mainat declara en el primer dia de judici contra la seva exdona
    rtve Mainat declara en el primer dia de judici contra la seva exdona
     
  • 14:00

    Educació publica l'adjudicació de destinacions dels docents per al curs vinent

     

    La publicació s'havia d'haver produït durant la primera setmana de juliol però per un problema tècnic, segons van informar des de la conselleria, es va haver de posposar. Inicialment van indicar que la publicació es podria fer la setmana vinent, a partir del 22 de juliol, però finalment s'ha publicat aquest dilluns. Així, els afectats ja poden consultar el centre de destinació. Alguns d'ells s'han trobat que en fer-ho hi ha una hora de cua virtual per accedir al sistema.

  • 13:55

    Detinguts tres suposats gihadistes a Barcelona i Badalona

     

    La Guàrdia Civil ha detingut tres presumptes gihadistes a Barcelona i Badalona aquest diumenge. Segons ha avançat ‘El Caso’ i han confirmat diverses fonts a l’ACN, el cos policial va fer tres detencions per ordre de l’Audiència Nacional. Els detinguts passaran els propers dies a disposició judicial a Madrid. A Barcelona, l'operatiu es va dur a terme aquest diumenge al matí al carrer de València, cantonada amb Castillejos, en una zona propera a la Sagrada Família, segons el digital, en un pis on viu una parella, tots dos de nacionalitat estrangera, originaris del Pròxim Orient.

  • 13:51

    Arrenca la collita de la pera llimonera, amb menor producció, però més qualitat

     

    Comença la collita de pera llimonera, una de les varietats de fruita dolça més característiques de la plana de Lleida. Les perspectives són molt positives per què, si ve hi ha una davallada de la producció a causa de la sequera de l'any passat, la qualitat és molt bona. I això ja es nota en les primeres exportacions.

    Arrenca la collita de la pera llimonera | Pepa Sangenís
    rtve Arrenca la collita de la pera llimonera | Pepa Sangenís
  • 13:43

    La consellera d'economia en funcions defensa que el finançament singular ''no va en contra de ningú''

     

    La consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, ha defensat aquest dilluns que el model de finançament singular que proposa el Govern “no va en contra de ningú” ni genera “cap perjudici” a la resta de comunitats autònomes. En declaracions als mitjans abans de la reunió del Consell de Política Fiscal i Financera, Mas Guix s’ha mostrat “optimista” i ha dit que el model es podria “materialitzar” amb un “lleu aprimament” de la recaptació que fa l’Estat, que ha dit que en els últims anys ha augmentat un 90%, generant un “desequilibri” que, si es corregís, també permetria a Catalunya “un guany de sobirania”.

  • 13:25

    ERC amenaça d'"aixecar-se de la taula" si no hi ha un preacord amb el PSC "a finals de juliol"

     

    La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha reclamat al PSC que s'arribi a un preacord "a finals de juliol" sobre la investidura del primer secretari socialista, Salvador Illa, i les condicions que els republicans posen per facilitar-la. Si no és així, el que faran és "aixecar-se de la taula de negociació". En roda de premsa, s'ha mostrat "una mica més pessimista" que la setmana passada i ha lamentat que el "bon ritme" de les converses no vagi "acompanyat d'una mica de substància".

  • 12:55

    Girona detecta més escombraries llançades fora dels contenidors i intensifica el control

     

    Girona ha intensificat el control a zones de contenidors després de detectar un increment d'escombraries llançades a l'exterior o en punts on no es poden abocar. Segons informa l'Ajuntament en un comunicat, els agents ambientals revisen els punts coneguts on s'acumulen més residus a la via pública per diferents raons. L'objectiu és conscienciar la ciutadania sobre els problemes de salubritat que poden provocar aquestes accions i evitar-les. El consistori recorda que dipositar residus fora del contenidor o en cubell diferent del que correspon pot suposar multes de fins a 600 euros i la sanció pot enfilar-se fins als 12.000 en cas de llançar voluminosos. Al llarg d'aquest any, els agents ambientals han aixecat 23 denúncies per infraccions.

  • 12:40

    Minut de silenci a l'Ajuntament de Sabadell contra el crim masclista de dissabte. 

     

     

    Sabadell ha fet un minut de silenci aquest dilluns per condemnar el feminicidi d'una dona de 30 anys en mans presumptament de la seva parella aquest dissabte. Prop d'un centenar de persones s'han reunit davant de l'Ajuntament a les dotze del migdia per rebutjar el crim i per mostrar el seu escalf als familiars i amics de la víctima, com ha fet l'alcaldessa Marta Farrés. 

    La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge,  ha assegurat que l'administració ha reforçat l'ajuda a les dones que pateixen violències i ha posat en valor la feina de les institucions. "El feminisme no ha anat massa lluny, que les polítiques d'igualtat són molt necessàries", ha assegurat. 

    Segons dades del Departament d'Igualtat i Feminismes, ja són 18 les víctimes per violència masclista a Catalunya, després de la confirmació del cas de Salou i de la dona assassinada també suposadament per la seva parella a Sabadell.

     
  • 12:34

    L'aeroport Lleida-Alguaire arriba al rècord històric d'operacions de vol en un mes amb l'impuls de les escoles de pilots

     

    L'aeroport de Lleida-Alguaire ha comptabilitzat el mes de maig passat un total de 4.195 operacions de vol, la major part de les quals corresponen a accions de formació de les escoles de pilots. Es tracta del rècord històric de la instal·lació, superant per primera vegada les 3.921 operacions del març de 2021. Així mateix, l'aeroport de Lleida-Alguaire juntament amb l'aeroport Andorra-la Seu d'Urgell han registrat durant el primer semestre d'enguany un total de 17.717 operacions, un 56,4% més que el mateix període de l’any anterior.

  • 12:15

    Minut de silenci a Salou per condemnar el feminicidi que va tenir lloc aquest dissabte

     

    Salou ha fet un minut de silenci aquest dilluns per condemnar el feminicidi d'una dona en mans presumptament de la seva parella aquest dissabte. Prop d'un centenar de persones s'han reunit davant de l'Ajuntament a les dotze del migdia per rebutjar el crim i per mostrar el seu escalf als familiars i amics de la víctima, de 84 anys. "És una tràgica mort, molt sentida a tot el municipi d'una veïna molt coneguda i arrelada", ha expressat el seu alcalde, Pere Granados. Segons dades del Departament d'Igualtat i Feminismes, ja són divuit les víctimes per violència masclista a Catalunya, després de la confirmació del cas de Salou i de la dona assassinada també suposadament per la seva parella a Sabadell.

  • 12:08

    PSOE, Sumar i CC registren la modificació de la llei d'estrangeria per al repartiment de menors no acompanyats

     

    PSOE, Sumar i Coalició Canària han registrat avui al Congrés la proposta de reforma de l'article 35 de la llei d'estrangeria per establir un sistema de 'solidaritat obligatòria' en el repartiment de menors immigrants no acompanyats que es trobin a les Canàries, Ceuta i Melilla. La ministra de Joventut i Infància, Sira Rego, ha afirmat que el mecanisme vigent no permet afrontar la situació que es produeix a les Canàries. La reforma proposa que s'activi el repartiment quan els centres d'acollida de menors d'aquests tres territoris superin el 150% de la seva capacitat, i segons el govern espanyol inclou també el finançament de l'acollida.

  • 11:57

    Catalunya construirà més de 4.300 habitatges assequibles amb una inversió de 490 milions d'euros del BEI

     

    El Banc Europeu d’Inversions prestarà 490 milions a l’Institut Català de Finances per finançar la construcció d’habitatge de lloguer a preus sostenibles i energèticament eficients a Catalunya. El crèdit és el més alt pactat mai fins ara entre el BEI i l’ICF, i el seu primer tram, de 163 milions, ja s’ha signat. Segons els càlculs de les dues institucions, els diners permetran construir més de 4.300 habitatges de protecció oficial per beneficiar més de 10.000 persones.

  • 11:50

    Els comuns asseguren que les negociacions per la investidura progressen adequadament.

     

     

    El portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, ha comentat, en acabar l'executiva del partit, que no es volen "limitar per dates" com va fer ERC advertint que l'acord s'havia de tancar durant el mes de juliol, i ha recordat que la data límit és el 26 d'agost. Mena ha defensat que han de buscar la millor manera perquè tothom se senti "còmode" per "millorar el finançament".

  • 11:27

    Sis obres de Gaudí aspiren a ser declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. 

     

     

    La Catedral-Basílica de Santa Maria de Mallorca, la Torre Bellesguard Gaudí i el Col·legi Teresià de Barcelona, el Caprici de Gaudí de Comillas, a Cantàbria; el Museu Casa Botines Gaudí de Lleó i el Palau Episcopal de Gaudí d’Astorga aspiren a convertir-se en Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. La Càtedra Gaudí de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha anunciat aquest dilluns que les sis entitats titulars d'edificis dissenyats per Antoni Gaudí han signat un protocol perquè les obres assoleixin la declaració de Patrimoni de la Humanitat. Així, es busca que tota l'obra construïda de Gaudí tindria aquesta consideració el 2026, coincidint amb el centenari de la mort.

     
  • 11:07

    Diversos accidents causen fins a 20 kilòmetres de retencions a l'AP-7 entre Santa Perpètua i el Papiol.

     

    A primera hora del matí s'han acumulat fins a onze kilòmetres de retencions en sentit Tarragona per una topada entre dos turismes, mentre que en sentit Girona l'incendi de la grua d'un camió tallava dos carrils i provocava quatre kilòmetres de cues. Més tard, ha tingut lloc una col·lisió entre tres vehicles a la Roca del Vallès en sentit Barcelona i el quart sinistre s'ha produït novament a Sant Cugat del Vallès, on ha bolcat un camió en sentit Tarragona. A les 10.30 hores hi havia 20 kilòmetres de retencions entre Santa Perpètua i el Papiol en sentit sud i quatre entre el Papiol i Sant Cugat en sentit nord.

  • 9:03

    Comença el judici contra l'exdona de Mainat per intentar assassinar-lo

     

    L'Audiència de Barcelona comença a jutjar a Angela Dobrowolski per l'intent d'assassinat a la seva exparella, el productor de televisió i fundador de La Trinca Josep Maria Mainat. L'acusada s'enfronta a 16 anys de presó.

    Segons detalla la fiscalia, els fets van tenir lloc la matinada del 23 de juliol de 2020, en ple tràmit de divorci de la parella. Una separació que, segons l'escrit, provocava freqüents discussions pels ingressos econòmics que Ángela Dobrowolski reclamava a Mainat  per mantenir el seu "alt ritme de vida".

    L'acusada va accedir a l'habitació de la seva parella  li va administrar una dosi d'insulina que li va provocar un quadre d'hipoglucèmia agreujat per la seva diabetis. 

    A l'acusada també se li atribueix un delicte de revelació de secrets per accedir sense permís al compte de correu electrònic.

    Dobrowolski es troba a la presó de Wad Ras a l'espera de diverses condemnes fermes.

     
  • 9:00

    La Generalitat torna a participar en el consell de política fiscal per defensar el finançament singular per Catalunya. 

     

     

    Aquest dilluns la consellera d'Economia en funcions, Natàlia Mas, participa del consell de política fiscal. La Generalitat tornarà a seure en la cadira en aquesta trobada on aspira a poder defensar el sistema de finançament singular per Catalunya. 

    Catalunya no sol participar d'aquestes trobades, però avui Mas serà present perquè l'objectiu és poder defensar a tots els espais possibles que Catalunya necessita un sistema de finançament singular on es recaptin i gestionin tots els impostos. D'aquesta manera es vol sortir del règim comú i tenir un tret diferencial a la resta de territoris, així ho defensava la consellera en funcions, que apuntava que amb el model actual Catalunya surt molt perjudicada.

    Defensen que el model és factible i que no afecta per exemple les aportacions a altres comunitats. La seva proposta és tenir autonomia tributària i pagar pels serveis que rep de l'estat a més de dedicar una part a un fons de solidaritat.

  • 8:45

    Cap de setmana tràgic a Catalunya per la violència masclista.

     

     

    L'Ajuntament de Salou i de Sabadell han convocat avui un minut de silenci per condemnat l'assassinat de dues dones, de 80 i 30 anys respectivament, a mans de les seves parelles o exparelles. 

    Els presumptes autors ja han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra i és previst que en les pròximes hores passin a disposició judicial.

    Recordin és el 900 900 120, no deixa rastre en la factura, però sí que cal esborrar-lo del registre de trucades. Amb aquestes ja són 18 les persones mortes per violència masclista des de principi d'any a Catalunya

     
  • 8:30

    Bon dia!

     

    Segueix aquí l'actualitat del més destacat d'aquest dilluns 15 de juliol.