Enlaces accesibilidad

Gaudeix dels beneficis d'unes vacances sexuals amb els consells d'Eva Moreno

  • La sexòloga Eva Moreno explica a 'Xavifòrnia' com tenir unes vacances sexuals i ofereix consells per gaudir-les al màxim
  • Moreno proposa un kit perquè posis a la maleta tot allò que cal per tenir un sexe complet i segur aquest estiu

Per
Gaudeix dels beneficis d'unes vacances sexuals amb els consells d'Eva Moreno
Els actors Alejandra Onieva i Sebastian Stan, de vacances.

Les vacances són una gran oportunitat per passar-ho bé, també sexualment. La sexòloga Eva Moreno parla del concepte de 'vacances sexuals', amb l'objectiu de recuperar la guspira sexual de la parella o fer encara més gran la flama si ja està encesa. A 'Xavifòrnia' explica els beneficis que pot reportar a la relació, com tenir un 'mood' de sexe aquest estiu i el kit què has de dur per gaudir-ne al màxim.

1. Ajuda a revifar el contacte romàntic

Moreno afirma que les carícies i els petons en unes vacances sexuals són ideals per revivar el romanticisme. Recordeu-vos quan calgui que l'objectiu mutu aquest estiu és passar-ho bé. Sobretot quan hi hagi emprenyaments per situacions adverses que poden succeir durant les activitats vacacionals previstes, perquè l'enfadament, de rebot, afecta negativament la parella. Afegiu sentit de l'humor quan alguna cosa surti malament i tingueu expectatives realistes envers allò que heu planejat per revifar el contacte romàntic.

2. Millora la vida sexual

La sexòloga assegura que unes vacances sexuals t'ajuden a sortir de la rutina i a escapar de la monotonia. Tot plegat fomenta que provis coses noves. Per això és important anar-hi amb aquesta intenció de voler pilotar tot allò que passi en termes sexuals durant aquestes vacances. Trieu un lloc, com un hotel, o un espai que us permeti passar aquest temps. Aprofiteu tot aquest temps que teniu per parlar de sexualitat, per tenir converses que us acostin a allò que desitgeu i, també, sigueu capaços de dir el que no voleu. Recapaciteu què podríeu haver fet millor durant l'any pel que fa a la parella i al sexe, i que serveixi per millorar la vostra relació, així com valorar el què s'ha fet bé i potenciar-ho.

Unes vacances sexuals ajuden a escapar de la monotonia.

Una dona i un home feliços a la platja.

3. Crea bons i nous records

La terapeuta de parella adverteix que si la teva relació ha passat per una situació conflictiva o traumàtica i comences aquestes vacances amb el problema que hi havia ja solucionat, és un bon moment per generar bons i nous records. D'alguna manera, aquestes noves vivències, si són positives, alimentaran la relació. A més, et permet explorar els teus desitjos i fer un canvi positiu, al mateix temps que revitalitzes el temps de joc amb la parella.

Kit per a unes vacances sexuals

Si la sexòloga Eva Moreno t'ha convençut, a banda de posar a la maleta la roba que necessitaràs cal que et mentalitzis i preparis el teu kit bàsic de vacances sexuals. Per tant, segons Moreno, a la maleta hauries d'incloure-hi lubricant, oli de massatge, alguna joguina eròtica, tovalloletes humides, mètodes anticonceptius i preservatius per evitar infeccions de transmissió sexual, ibuprofèn per invalidar l'excusa de què et fa mal el cap per escaquejar-te del coit, i alguna peça de vestir nova o algun joc nou, perquè segons l'especialista tot el que és nou excita.

Xavifòrnia - Eva Moreno: Les bones vacances sexuals