Enlaces accesibilidad

El pare de Lamine Yamal rep l'alta mèdica i abandona l'hospital

  • El pare del jugador del FC Barcelona ha estat agredit amb arma blanca per diversos individus en un pàrquing de Mataró
  • Passen a disposició judicial els quatre detinguts per l'apunyalament

Por
Imatge del jugador del Barça, Lamine Yamal, abandonant Can Ruti
Imatge del jugador del Barça, Lamine Yamal, abandonant Can Ruti en cotxe

Les quatre persones detingudes pels Mossos d'Esquadra per la seva presumpta participació en l'apunyalament de Mounir Nasraoui, el pare del jugador internacional del F.C. Barcelona Lamini Yamal, han passat a disposició del jutge.

Els presumptes autors de l'apunyalament han estat conduïts des de dependències de Mataró fins al jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de la mateixa localitat.

Els fets van ocórrer a les 21.10 hores en un carrer del barri de Rocafonda de Mataró, on resideix la víctima. Al voltant de les 23:00 hores es van detenir tres persones relacionades amb els fets.

Donat d'alta

El pare de Lamine Yamal va ser ingressat a l'hospital universitari Germans Trias i Pujol de Badalona, Can Ruti, amb ferides de diversa consideració, encara que no es tem per la seva vida.  Concretament, va ser víctima de 3 punyalades: 2 en abdomen i una en el tòrax. Aquest mateix divendres a passat a planta després d'estar en observació a l'UCI. Poc després de les quatre de la tarda ha abandonat el centre després de ser donat d'alta.

La mateixa víctima ha volgut demostrar que es troba fora de perill en llançar un missatge a través de les xarxes en la que diu: "Gràcies a tots pels vostres ànims. Ja estic millor. Una forta abraçada a tots".

Durant tot el matí de dijous s'han vist diversos familiars sortint de l'Hospital després de visitar-lo. A primera hora de la tarda el seu fill, Lamine Yamal, també va anar a visitar-lo després de participar a l'entrenament del Barça previ al partit de lliga amb el València.

Quarta detenció

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació de l'agressió. Cap a les 11 del matí de divendres van practicar una quarta detenció relacionada amb els fets. Els quatre detinguts que trobaven en les dependències de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Mataró a l'espera ja han passat a disposició judicial. Se'ls acusa de temptativa d'homicidi, tot i que només un d'ells n'hauria estat l'autor material.

Imatge de l'aparcament de Rafael Estrany, al barri de Rocafonda de Mataró, on suposadament haurien apunyalat el pare de Lamine Yamal

Imatge de l'aparcament de Rafael Estrany, al barri de Rocafonda de Mataró, on suposadament haurien apunyalat el pare de Lamine Yamal

En les xarxes socials circula un vídeo gravat per veïns de la zona en el qual es veu una intervenció de la Policia Local de Mataró després d'una baralla entre diversos homes i Mounir Nasraoui, que explica als agents que l'havien agredit. Hores després d'aquest incident va ser quan es va produir l'apunyalament de Nasraoui, per la qual cosa se sospita que l'agressió amb arma blanca guardava relació amb l'altercat anterior.

"Per la descripció que es va obtenir de les persones que es trobaven en el lloc dels fets, els agents de la Policia Local van poder relacionar la baralla amb una altra que s'havia produït ahir mateix a les 15.30 hores al carrer de Frank Marshall, de manera que no es tractaria d'un incident indiscriminat sinó que podria haver estat conseqüència d'una baralla anterior", han indicat les mateixes fonts policials.