Enlaces accesibilidad

Mor un home de 63 anys en un incendi d'habitatge a Tarragona

  • Les flames s'haurien iniciat a la cuina d'un tercer pis d'un edifici de 6 plantes al número 38 del carrer Pin i Soler
  • L'estructura de l'edifici no ha quedat afectada i un bar que hi ha als baixos de la finca ha patit danys lleus

Per
L'edifici del carrer de Pin i Soler de Tarragona on un home de 63 anys ha perdut la vida arran d'un incendi
L'edifici del carrer de Pin i Soler de Tarragona on un home de 63 anys ha perdut la vida arran d'un incendi

Els cossos d'emergència no han pogut fer res per salvar la vida d'un home de 63 anys que ha mort la matinada d'aquest diumenge arran d'un incendi que s'ha declarat en un pis de Tarragona, concretament al número 38 del carrer Pin i Soler. Segons els Bombers, el foc es va iniciar al voltant de dos quarts de dotze de la nit. El pis afectat tenia la porta tancada, i els residents de l'habitatge immediatament superior van advertir de la possible presència d’algú a dins.

Els efectius van tirar a terra la porta amb un ariet i van fer recerca de possibles víctimes. Un cop dins de l’habitatge afectat per les flames, en va extreure la víctima i el Sistema Mèdic d'Emergències (SEM) va certificar-ne la mort. La cuina de l'habitatge va cremar durant força estona a baixa intensitat, i el fum va afectar tot l'habitatge fins deixar-lo inhabitable, però l'estructura de l'edifici no n'ha quedat afectada. Diversos veïns van poder sortir pel seu propi peu i un cop apagat el foc es va procedir a ventilar l'edifici.

La cuina d’un bar situat als baixos de la finca ha patit danys lleus i es va tancar el subministrament d’aigua de la finca per danys a les canonades. En el dispositiu hi van treballar, entre d'altres cossos, Mossos d'Esquadra, que s'ha fet càrrec de la investigació del sinistre, i tres ambulàncies del SEM.