Enlaces accesibilidad

Detenen un home per colpejar amb arma de foc a un agent de policia a Roda de Berà

  • Els fets han ocorregut de matinada i l'home ha aconseguit fugir, després de rebre un tret del policia
  • A Tarragona, una baralla entre dos grups acaba amb un ferit greu per impacte de bala

Per
Un home agredeix un policia a Roda de Berà i aconsegueix fugir després de rebre un tret de l'agent.
Un home agredeix un policia a Roda de Berà i aconsegueix fugir després de rebre un tret de l'agent.

Matinada moguda a la província de Tarragona per dos enfrontaments, amb persones ferides i la presència d'armes de foc.

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Roda de Berà un home per colpejar amb una arma de foc un agent de la Policia Local, i, a continuació fugar-se. Els fets han passat cap a les 0.15 hores arran d'un incendi en un pis del carrer Marinada, al que han acudit efectius policials i bombers i s'han trobat amb tres persones a dins.

Aquestes s'han enfrontat a les autoritats i un d'ells ha agafat una escopeta i ha atacat un dels policies, que ha respost fent ús de la seva pistola i l'ha ferit lleument. L'home ha pogut fugir amb l'arma, que ha estat localitzada poc després amagada en un descampat de la zona.

Ferit greu per impacte de bala

També al centre de Tarragona, un home ha resultat ferit greu en rebre un impacte de bala aquest dimarts a la matinada. L'home inicialment ha estat traslladat a l'hospital de Santa Tecla i posteriorment se l'ha redirigit a l'hospital Joan XXIII, on es troba ingressat.

Els fets han passat al número 33 del carrer Jaume I cap a les 0.45 hores quan, per causes encara desconegudes, dos grups de poques persones s'haurien enfrontat. Un dels participants en la baralla ha disparat diversos trets i un ha impactat contra l'home que es troba ferit greu.

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 35 anys com a implicat en els fets, però la investigació continua oberta per identificar els altres participants. Ara, la Divisió de Recerca Criminal (DIC) de Tarragona ha obert una recerca per a esclarir els motius de la baralla i el rerefons del conflicte.