Enlaces accesibilidad

Així enganyava Gemma Nierga els oients en els seus inicis a la ràdio

  • Durant les seves primeres passes a la ràdio, la periodista Gemma Nierga va ficar en un embolic al seu germà
  • Pots veure el programa complet de 'La Trampa' a RTVE Play Catalunya  

Per
La Trampa - Gemma Nierga

La periodista Gemma Nierga ha dedicat tota la seva vida a fer ràdio i televisió, però els seus inicis en la comunicació no van ser fàcils... A 'La Trampa,' el nou programa presentat per l'actor i humorista Pep Plaza, Nierga explica què feia per aconseguir que algun oient participés en el seu espai radiofònic. Va ficar al seu germà en un bon embolic!

Gemma Nierga i Pep Plaza a 'La Trampa'

La periodista Gemma Nierga i Pep Plaza al plató de 'La Trampa'

La trucada del seu germà

Quan Gemma Nierga tenia 18 anys va fer les seves primeres passes com a periodista en un programa de cinema a Ràdio Vilassar de Dalt. A partir d’allà la seva carrera no ha parat. Tanmateix, els seus inicis van estar marcats per alguns contratemps. 

La periodista afirma que durant les primeres emissions de ‘Parlar per Parlar’, a Ser Catalunya, no participava cap oient. Tant és així que va haver de demanar als seus amics i familiars que truquessin al programa i expliquessin les seves vivències. 

Nierga confessa a ‘La Trampa’ que una d’aquestes trucades va ser la del seu germà. Va explicar que tenia un problema amb el seu penis: era massa petit! Al cap d'uns dies, la sogra del germà va comentar al seu gendre que hi havia un nou programa de ràdio i que algú havia trucat amb una veu molt semblant a la seva. "El meu germà no falsejava la veu!’’, assenyala la presentadora.

Consumidora de ràdio nocturna

M’agrada adormir-me amb un transistor sota el coixí

A l’entrevista, la periodista assenyala que és una gran consumidora de ràdio nocturna. "M’agrada adormir-me amb un transistor sota el coixí’", afirma. Això l'ha portat a tenir afeccions a l’esquena i, fins i tot, ha hagut d'anar més d’una vegada a l’osteòpata. 

A més a més, Nierga és una gran apassionada de la ràdio esportiva i confessa a Pep Plaza que li encantaria poder fer un programa d’esports. De moment, la pots escoltar al ‘Cafè d’idees’, el magazín de Ràdio 4 i La 2 de RTVE Catalunya, i aviat la podràs veure a '59 segundos', el mític debat que torna a La 1.