Enlaces accesibilidad

La història entre Carme Ruscalleda i Robert De Niro, el "nòvio" de la xef

  • L’actor Robert De Niro va visitar per sorpresa el restaurant 'Sant Pau' de la xef Carme Ruscalleda a Sant Pol de Mar
  • Així enganyava Gemma Nierga els oients en els seus inicis a la ràdio

Per
La Trampa - Carme Ruscadella

La xef Carme Ruscalleda és l'única dona al món en aconseguir cinc estrelles a la Guia Michelin. A 'La Trampa', programa presentat per l'actor i humorista Pep Plaza, la cuinera parlar d’algunes de les persones famoses que van passar pel restaurant 'Sant Pau', a Sant Pol de Mar, des que el va obrir amb el seu marit Toni Balam el 1988. 

D’entre aquests personatges, Ruscalleda destaca la visita de l’actor Robert De Niro, del qual és una gran seguidora. Sabies que inclús la seva família es refereix a ell com “el seu nòvio” cada vegada que l'intèrpret apareix a la televisió?

Carme Ruscalleda i Pep Plaza a 'La Trampa'

La xef Carme Ruscalleda i Pep Plaza al plató de 'La Trampa'

La visita sorpresa del Robert De Niro

Carme Ruscalleda explica a ‘La Trampa’ que un dia va rebre una reserva al ‘Sant Pau’ amb el nom d’una persona no coneguda. Es va sorprendre quan va descobrir que era Robert De Niro qui estava menjant en una de les taules! La xef assegura que no guarda cap record d'aquell dia perquè una de les seves màximes dins el restaurant era protegir la intimitat del client. Així que no va quedar cap fotografia per l'eternitat...

No es podia perdre aquest àpat

La cuinera catalana comenta que va sentir una satisfacció absoluta quan l’actor va posar-se en contacte amb la seva dona per dir-li que vingués ràpidament a menjar: ''Quan eren a mig àpat, Robert De Niro truca a la seva dona, que era a Barcelona, per dir-li que agafi un taxi perquè no es podia perdre aquest dinar'', confessa emocionada.

El 'Sant Pau' a Tòquio

El ‘Sant Pau’ va triomfar tant que, fins i tot, va arribar a Tòquio. Ruscalleda explica que va ser un japonès, que tenia més de 30 establiments a la capital del Japó, qui va insistir a obrir un nou restaurant allà amb el mateix segell de cuina mediterrània que tenia el de Sant Pol de Mar. ''Ens va proposar fer una còpia del restaurant que tenim a Sant Pol, però a Tòquio'', assenyala la cuinera. En un principi, la xef no estava gens convençuda de fer el pas, però a ‘La Trampa’ diu que gràcies a la perseverança d’aquesta persona va acabar obrint el 'Sant Pau' a Tòquio.