Enlaces accesibilidad

El rot que va salvar la vida a Xavier Sardà mentre pilotava

  • Un dels passatemps del periodista Xavier Sardà és ser pilot d'avió privat
  • La història entre Carme Ruscalleda i Robert De Niro, el ''nòvio'' de la xef

Per
La Trampa - Xavier Sardà

Xavier Sardà és un periodista reconegut per la seva llarga trajectòria a la ràdio i la televisió, però el que moltes persones no saben és que també és pilot d'avions privat. Al programa 'La Trampa', presentat per l'actor i humorista Pep Plaza, Sardà assegura que un rot va salvar-li la vida mentre volava, però, per què?

Pilotar avions, una passió oculta

El periodista té una habilitació de pilot privat, una llicència que permet volar naus que no siguin comercials. A l'entrevista explica que un matí abans d'anar a volar, es va prendre un cafè i una magdalena per esmorzar i també unes vitamines que no li van caure gaire bé... Després va agafar l'avió i mentre pilotava, sol, va començar a adormir-se. Fins i tot va estar a punt de desmaiar-se i perdre el coneixement. Un rot el va despertar i va poder continuar volant! El presentador assenyala a 'La Trampa' que en aquell moment va pensar: ''Estàs salvat''.

El periodista Xavier Sardà i Pep Plaza al plató de 'La Trampa'

El periodista Xavier Sardà i Pep Plaza al plató de 'La Trampa'

El Señor Casamajor

De programes ja no en penso fer més

Actualment, Xavier Sardà està jubilat parcialment. ''De programes ja no en penso fer més!'', exclama. El periodista català recorda els seus inicis en el món de la comunicació quan va encarnar el mític personatge 'Señor Casamajor', una creació radiofònica dissenyada i interpretada per ell mateix. Gràcies a aquest alter ego va començar a fer ràdio cada nit.

El Señor Casamajor va ser tan conegut que, fins i tot, el polític comunista Santiago Carrillo va dedicar-li una frase d'admiració: "Aquest Sardà no té ni idea d'història, el Senyor Casamajor sí que en sap". El presentador comenta a 'La Trampa' que al cap d'uns anys es va trobar amb el dirigent de Partit Comunista a Prado del Rey i li va "recriminar" aquelles paraules. La sorpresa va ser quan Carrillo li va contestar: ''Vol vostè major elogi?''.

Negativa constant

M'he passat la vida dient que no

Sardà explica que durant la seva carrera ha refusat molts projectes: ''Jo m'he passat la vida dient que no''. Una d'aquestes vegades va ser quan des de Ràdio Nacional de España li van proposar deixar de presentar les tardes per posar-se al capdavant dels matins. En aquell moment, el periodista competia amb grans personatges de la comunicació com Luis del Olmo o Iñaki Gabilondo. Malgrat que en un principi s'hi va negar, finalment va accedir-hi. Llavors, serà veritat que, tal com diu, no tornarà a presentar cap programa mai més?