Enlaces accesibilidad

Investiguen un jove de 28 anys per agressió sexual a una menor de 15 que es va treure la vida a Fondarella

Per
L'acusat està citat a declarar el pròxim 4 d’octubre als Jutjats de Lleida
L'acusat està citat a declarar el pròxim 4 d’octubre als Jutjats de Lleida

Un jove de 28 anys de Fondarella (Pla d’Urgell) és investigat per una suposada agressió sexual a una menor de 15 que es va treure la vida la nit de Cap d’Any a la mateixa localitat. El noi està citat a declarar al jutjat d’Instrucció número 4 de Lleida el pròxim 4 d’octubre.

Les informacions indiquen que l’investigat i la menor mantindrien una relació des de feia uns mesos. Els fets de la passada nit de Cap d’Any van causar una gran commoció al poble i al conjunt de la comarca, ja que la noia era molt coneguda.

El TSJC ha informat després de saber-se de la investigació que el jutjat d’instrucció número 4 de Lleida té obertes les diligències prèvies per presumpte delicte d’agressió sexual i que aquestes diligències són conseqüència d’una deducció del testimoni del jutjat d’instrucció 2 de Lleida, a qui va correspondre la investigació de la mort de la menor.

En la investigació d’aquest fet, el jutjat va tenir coneixement que la menor podria haver tingut relacions íntimes amb un adult. La deducció de testimoni s’envia a repartiment i al juliol es va convertir en la causa que des de llavors investiga instrucció 4.

Presó provisional per a l'home acusat d'agredir sexualment una menor a Puig-reig

Un altre cas donat a conèixer aquest dilluns és que el jutjat d'instrucció número 2 de Berga en funcions de guàrdia va dictar presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home de 82 anys acusat d'agredir sexualment una menor de menys de 16 anys a Puig-reig.

Segons informa el TSJC, la jutgessa també va acordar la prohibició expressa d'incomunicació i d'allunyament de la víctima. Se l'investiga per una agressió sexual amb accés carnal amb aprofitament per vincle de parentiu. Els fets van tenir lloc el 19 de setembre i l'acusat va passar a disposició judicial el dia 20.