Enlaces accesibilidad
Robatoris al camp

Revolta Pagesa protesta a Reus per reclamar més seguretat

  • Una desena de tractors es concentren davant la comissaria dels Mossos d'Esquadra
  • Aquest grup d'agricultors demana frenar l'increment de robatoris al camp

Per
Pagesos de Revolta Pagesa protestant davant de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Reus (ACN | Mar Rovira)
Pagesos de Revolta Pagesa protestant davant de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Reus (ACN | Mar Rovira)

Un grup d'agricultors de Revolta Pagesa s'han concentrat aquest divendres amb una desena de tractors davant la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Reus per reclamar més seguretat. Els manifestants demanen a l'administració que prengui les mesures necessàries per aturar els robatoris al camp.

Revolta Pagesa protesta davant la comissaria dels Mossos de Reus per reclamar més seguretat | Pilar Ribas

"La gent gran diu que no havien vist mai aquest nivell de robatoris, roben des de collites, maquinària i eines, és inviable", ha afirmat Ramon Rojo, delegat del Camp de Tarragona de Revolta Pagesa. Els agricultors es queixen de l'increment d'aquests delictes en els últims anys.

Per posar fre als robatoris, els pagesos demanen més vigilància als camins, que s'augmentin els efectius d'Agents Rurals i més acció dels Mossos d'Esquadra. A banda, reclamen un control més gran dels productes robats per evitar que es venguin. "Els compradors estan organitzats amb els lladres i són com una banda organitzada", alerta Rojo. Els agricultors també denuncien que han patit agressions i intimidacions per parts dels lladres.