Enlaces accesibilidad

Consells de Juan Avellaneda per si has d'anar al casament del teu ex

  • L'expert en protocol Juan Avellaneda ofereix a 'L'Altaveu' consells per lluir-te al casament del teu ex
  • Esbrina què fer en cadascuna de les tres hipotètiques situacions que planteja Avellaneda

Per
L'altaveu - Crema de contenidors, Cervià de Ter i bodes d'exparelles

El teu o la teva ex t'ha convidat al seu casament? Has acceptat la invitació i no saps per què ho has fet? No saps com anar vestit o vestida? Tampoc tens clara l'actitud que adoptaràs? Hi vas, però ell o ella no ho sap? No et preocupis, al programa 'L'Altaveu', l'expert en protocol i dissenyador de moda Juan Avellaneda ofereix els seus consells per fer que la teva exparella es penedeixi d'haver-te deixat escapar.

Què fer si encara segueixes enamorat/da del teu ex?

Si encara estàs enamorat del teu o la teva ex i t'ha convidat al seu casament, segons afirma la 'influencer' Marta Escalante, ves-hi. "Si m'ha convidat, és perquè vol que hi vagi. Brillem, que ens ho mereixem", explica la influenciadora, que va decidir anar-hi amb un vestit que la tapava bastant a la cerimònia per a després, a la festa, deixar bocabadat a tothom. Escalante afegeix que no té res planejat per trencar el matrimoni, però sí que té clar que s'ha d'anar allà on la conviden.

La influencer Marta Escalante mostra el vestit que durà a la boda del seu ex.

El vídeo de la influencer Marta Escalante, a 'L'Altaveu'.

Com anar vestit al casament del teu ex?

Juan Avellaneda explica que, en aquests casos, en cas que siguis noia, no pots anar amb un vestit blanc perquè sembla que et vulguis carregar la boda. Dones a entendre que vols ser la núvia i evidencies que encara estàs enamorada.

El príncep Harry d'Anglaterra es va casar amb Meghan Markle i va convidar al seu casament a la seva ex, Chelsy Davy, qui va anar a l'esdeveniment amb un 'look' una mica peculiar: "Sembla que vagi de dol", assegura Avellaneda. Tot i que porta el tocat típic de la casa anglesa, el dissenyador afirma que ell hagués portat una pamela ben vistosa per fer-se notar: "És el príncep: has de fer el xou!", proclama l'estilista.

La pamela que va dur Chelsy Davy al casament del seu ex, el príncep Harry.

Els tertulians de 'L'Altaveu' comenten la pamela de Chelsy Davy.

Què fer si vas al casament del teu ex de casualitat?

La cantautora argentina Uma German va cantar al casament del seu ex amb la noia amb la qual li havia estat infidel, que de fet era amiga dels dos. De fet, German afirma que ella no estava convidada, però, de casualitat, el seu ex va concertar l'empresa que té contractada la cantant per a esdeveniments. Així que la cantautora ha aprofitat per compondre en tres dies una cançó tant venjativa com polèmica per entonar a la boda de la seva exparella. La peça es titula 'Que les caiga un rayo en el altar'.

La influencer Uma German va cantar al casament del seu ex sense que ell ho sapigués.

El vídeo de la influencer Uma German, a 'L'Altaveu'.

German ha assegurat per xarxes socials que hi anirà a l'acte amb un vestit vermell perquè, segons ella, és el color de la venjança. En aquest cas, en canvi, el col·laborador de 'L'Altaveu' Juan Avellaneda confessa que si ell fos la cantant hi aniria de blanc, com la núvia. La qüestió, com diu Avellaneda, és fer-se valer i, sobretot, donar xou, passar-ho bé.