Enlaces accesibilidad

Carles Puigdemont anima Junts a passar a l'ofensiva

  • L'expresident de la Generalitat anima els seus a aprofitar la fragilitat dels governs de Sánchez i Illa
  • Puigdemont encapçala les jornades de treball de Junts per preparar el debat de política general al Parlament

Per
L'expresident Carles Puigdemont acompanyat de dirigents i diputats de Junts en unes jornades de treball del partit a Waterloo | Marta Vidal - ACN
L'expresident Carles Puigdemont acompanyat de dirigents i diputats de Junts en unes jornades de treball del partit a Waterloo | Marta Vidal - ACN

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha emplaçat aquest dimecres als diputats de JxCat passar a l'ofensiva" per a "construir l'alternativa" al govern de Salvador Illa. Ha estat durant les jornades de treball que els juntaires celebren fins aquest dijous a Waterloo i que precisament serviran per a preparar el Debat de Política General de la setmana vinent.

En el seu discurs, Puigdemont ha instat JxCat que surti "de les casernes d'hivern" i ha estat especialment incisiu sobre la fragilitat dels governs socialistes, especialment de Pedro Sánchez a Madrid i Salvador Illa a Catalunya.

Puigdemont anima Junts a aprofitar la debilitat de Sánchez i Illa

Parlar directament amb Junts

L'expresident de la Generalitat també ha instat el president del Govern central, Pedro Sánchez, i el president del Govern, Salvador Illa, a "parlar directament amb Junts i no a través d'intermediaris".

Puigdemont emplaça Junts a passar a l'ofensiva | Elena Garcia

"No cal que el senyor Sánchez vagi a demanar res al Cercle d'Economia perquè ens faci arribar no sé quin missatge", i ha recalcat que el que han de fer Sánchez i Illa és parlar directament amb Junts.

També ha recordat al Partit Socialista que no té majoria absoluta per governar a Espanya, a la Generalitat ni a l'Ajuntament de Barcelona, de la qual cosa creu que Sánchez "no és conscient".