Enlaces accesibilidad

Alba Núñez, 'Verdopolis' a Instagram, rep el premi 'Moly de l'any' de 'Va de Verd'

  • La greenfluencer Alba Núñez (@verdopolis) guanya el guardó 'Moly de l'any', atorgat pel programa 'Va de Verd'
  • La 3a edició dels Premis Trompa Verde s'ha celebrat de l'1 al 3 d'octubre a la Fira Iberflora 2024 de València

Per

Alba Núñez, 'Verdopolis' a Instagram, rep el premi 'Moly de l'any' de 'Va de Verd'
Alba Núñez amb el guardó.

Ja coneixem qui és la 'Moly de l'any'! La 'greenfluencer' Alba Núñez, coneguda a les xarxes socials com a @verdopolis, és la guanyadora del guardó que entrega el programa 'Va de Verd' dins dels Premis Trompa Verde que s'organitzen dins la Fira Iberflora que té lloc a València de l'1 al 3 d'octubre.

Cada any l'Associació de Comercialitzadors de Planta Ornamental (ACPO) atorga aquests reconeixements que posen en valor les persones que promouen la consciència ambiental. Enguany, Ester Casanovas, creadora de continguts a @picaronablog, cultivadora i primera moly de 'Va de Verd', ha sigut l'encarregada de lliurar-los.

Qui és la 'moly' Alba Núñez?

Alba Núñez, amb més de 20.000 seguidors a Instagram, s'ha convertit en una figura influent del món de la sostenibilitat i el medi ambient. Nascuda a Salamanca, va estudiar Biologia a la universitat i, des de molt petita, va sentir una forta connexió amb la naturalesa. Aquesta passió la va portar, el 2019, a començar a treballar professionalment en la divulgació del coneixement botànic a través de xerrades i tallers a empreses i particulars. Avui dia, utilitza les xarxes socials per compartir consells, idees i projectes que fomenten l'ecologia i el cultiu urbà.

L'objectiu de la biòloga és apropar el món vegetal a la gent i ensenyar tot el que passa a les plantes que ens envolten. Per això, el 2020 va crear el Club Verdópolis, un espai en línia on poder aprendre a cuidar i gaudir del món vegetal, independentment del nivell d'experiència que es tingui.

Premis Trompa Verde

A banda del guardó 'Moly de l'any, els Premis Trompa Verde atorguen un premi especial al 'Millor Greenfluencer de l'any'. Aquest any és André Alonso. A més a més, el certamen reconeix les categories de 'Millor publicació':

  • Natalia Sáez (@enabrilhojasmil) per 'Millor publicació: Plantes d'interior'
  • César Rodríguez (@en20metros) per 'Millor publicació: Jardí exterior'
  • Adrián Porras (@planetahuerta) per 'Millor publicació: Hort i fruiteres'
  • André Alonso (@andrealonsorc) per 'Millor publicació: Cuidats de planta'
  • NaturGarden (@naturgarden.plasencia) per 'Millor publicació: Abraça una planta'
Alba Núñez, 'Verdopolis' a Instagram, rep el premi 'Moly de l'any' de 'Va de Verd'

La pemiada Alba Núñez a 'Moly de l'any' de 'Va de Verd'.

Clara Redondo, 'Moly de l'Any' 2023

En l'anterior edició dels premis, la presentadora de 'Va de Verd' María Gómez va ser l'encarregada de guardonar a la greenfluencer Clara Redondo, coneguda a xarxes com @plantitiscronica, amb el 'Moly de l'Any'. Redondo va rebre el reconeixement perquè dia a dia comparteix el seu coneixement sobre plantes d'interior i, sobretot, es dedica a difondre tot el que sap sobre com cuidar-les.