Enlaces accesibilidad

Pa de cervesa: la recepta fàcil i ràpida de l'Ada Parellada

  • La xef i propietària del Semproniana ens acosta aquesta elaboració que podem fer a casa en la secció Històries de bar
  • En una conversa al Cafè d'idees, ens parla dels orígens, la història, els tipus i varietats, i com es fa la cervesa

Por
Pa de cervesa, recepta d'Ada Parellada
Pa de cervesa, recepta d'Ada Parellada

L'octubre és el mes de la cervesa, segons el títol del festival més folklòric del món, que se celebra a Múnic des del 1810. Coincidint amb l'Oktoberfest, la xef Ada Parellada, propietària del Semproniana, ens parla de la birra, dels seus orígens, la seva història, quins tipus i varietats trobem i com es fa aquesta beguda alcohòlica tan comuna a casa nostra.

'Històries de bar' amb Ada Parellada: tot sobre la cervesa

En aquesta ocasió a les Històries de bar del Cafè d'idees amb Lorena Amo, la cuinera també ens proposa una recepta que podem fer amb aquesta beguda. Es tracta d'un pa de cervesa, una proposta original que podem fer amb pocs ingredients i no massa dificultat. Aquí teniu la recepta!

Pa de cervesa d'Ada ParelladaPa de cervesa d'Ada Parellada
Ingredientes Preparación
  • 250 g de farina
  • 250 ml de cervesa
  • 7 g de llevat
  • 5 g de sucre
  • 5 g de sal
  • 50 g de nous picades
  • 25 g de mantega
  • 10 g de flocs de civada
  1. Barregem la farina amb el llevat, el sucre i la sal.
  2. Hi aboquem la cervesa i barregem amb una cullera.
  3. Protegim un motlle de plum-cake amb paper de forn i hi aboquem la barreja.
  4. Posem uns trossos de mantega a sobre i ho acabem amb els flocs de civada.
  5. Enfornem al forn preescalfat a 180 °C durant 40 minuts.