Pa de cervesa: la recepta fàcil i ràpida de l'Ada Parellada
- La xef i propietària del Semproniana ens acosta aquesta elaboració que podem fer a casa en la secció Històries de bar
- En una conversa al Cafè d'idees, ens parla dels orígens, la història, els tipus i varietats, i com es fa la cervesa
L'octubre és el mes de la cervesa, segons el títol del festival més folklòric del món, que se celebra a Múnic des del 1810. Coincidint amb l'Oktoberfest, la xef Ada Parellada, propietària del Semproniana, ens parla de la birra, dels seus orígens, la seva història, quins tipus i varietats trobem i com es fa aquesta beguda alcohòlica tan comuna a casa nostra.
En aquesta ocasió a les Històries de bar del Cafè d'idees amb Lorena Amo, la cuinera també ens proposa una recepta que podem fer amb aquesta beguda. Es tracta d'un pa de cervesa, una proposta original que podem fer amb pocs ingredients i no massa dificultat. Aquí teniu la recepta!
Ingredientes | Preparación |
---|---|
|
|