Enlaces accesibilidad

Se celebra la 35a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt

  • El certamen marca l'inici de la campanya de Nadal pels torronaires d'Agramunt
  • Entre les novetats destacades hi ha l'estrena de l'Acadèmia del Torró i el primer campionat per reconèixer torrons creatius d'alta qualitat

Per
Tast de torrons dels alumnes d'hostaleria en el marc de la Fira del Torró d'Agramunt
Tast de torrons dels alumnes d'hostaleria en el marc de la Fira del Torró d'Agramunt Anna Berga (ACN)

Agramunt acull la 35a edició de la Fira del Torró i Xocolata i la Xocolata a la Pedra. L’esdeveniment ofereix totes les novetats del sector. Indica el punt de partida de la campanya de Nadal pels torronaires de la localitat lleidatana. A l’exposició hi ha un total de sis marques amb IGP Torró d’Agramunt, que han treballat en els darrers mesos per presentar les seves novetats. 

El torró busca desestacionalitzar-se | Joana Sendra

Entre les novetats d’aquesta edició, hi ha l’estrena de l’Acadèmia del Torró, que explica als estudiants les possibilitats del mon del dolç. També, s’estrena el primer campionat per reconèixer torrons creatius d'alta qualitat.

El torró busca desestacionalitzar-se

Ens trobem amb torrons que són autèntics postres, que és poden gaudir durant tot l’any. Hi ha de més clàssics, com per exemple, amb gust de iema cremada o d’ametlles, i de més creatius amb gust a pernil o gintònic

A la mostra hi ha 180 expositors. Durant tot el cap de setmana s'han programat desenes d'activitats de cuina pels més petits, pels professionals i també pel públic que vol aprendre noves maneres de cuinar amb xocolata i torrons.