Enlaces accesibilidad

La drag-queen Sharonne va renunciar a la gira de 'The Hole'

  • Sharonne va ser la guanyadora de 'Drag Race Espanya 2022'
  • La censura que va saltar-se Luis del Olmo amb les cançons de Joan Manuel Serrat

Per
La Trampa - Sharonne

Sharonne, el nom artístic de Cristóbal Garrido, és una destacada drag-queen i cantant catalana amb una trajectòria memorable dins d'Espanya i a escala internacional. L'artista va passar de ser la ‘’queen’’ de l’oficina per arribar a ser la ‘’queen’’ del drag. Quan era jove, Garrido va treballar com a administratiu, però sabia que el que més li agradava era la interpretació.

El seu recorregut comença al teatre amb 14 anys i, només 10 anys després, va participar en un curtmetratge que va ser preseleccionat per representar Espanya als Oscars. Des de llavors la carrera de la Sharonne ha estat imparable. Va guanyar la segona temporada de Drag Race Espanya l'any 2022 i abans va participar en el musical The Hole malgrat que la primera vegada que li van oferir fer una gira internacional amb aquest espectacle va dir que no. Saps per què? Ho explica a 'La Trampa'.

La drag-queen Sharonne i Pep Plaza al plató de 'La Trampa'

La drag-queen Sharonne i Pep Plaza a 'La Trampa'

Renúncia a The Hole

Fa aproximadament 10 anys, Sharonne va ser acceptada per a actuar a una gira per Europa amb The Hole. Això li suposava estar massa temps fora i amb poques possibilitats de tornar a Espanya amb facilitat si el seu pare, que patia Alzheimer, la necessitava. La cantant comenta al programa que no li agradava la idea ''d'estar fora i estar lluny del pare quan està malament'’. Per aquesta raó, va decidir renunciar a la seva feina a l’espectacle. 

No vaig agafar el tren de ‘The Hole'

Encara que no va actuar en The Hole 1, Sharonne es va presentar a les audicions per a la seva tercera gira anomenada The Hole 0. ''No vaig agafar el tren de The Hole, però sí el tren de The Hole 0'', explica la cantant a 'La Trampa'. En les proves va ser reconeguda per una de les persones que li va càsting la primera vegada. En aquest xou va tenir l’oportunitat de fer de ‘MC’, és a dir, de conduir el musical. En aquest nou rol va superar la seva fòbia a les rates: va haver de compartir l'escenari amb una! ''Perquè pogués superar aquesta por, el destí em va fer actuar amb una rata'', apunta.

Participació a 'Drag Race Espanya'

No em lesionaré per això

Malgrat que l'artista era molt seguidora de la primera temporada de ‘Drag Race Espanya’, presentar-se a la segona edició va ser una decisió complicada sobretot per les coreografies extremes que es feien. ''No em lesionaré per això'', recorda la Sharonne que deia en aquell moment. Tanmateix, els redactors del programa van insistir-li perquè participés en el concurs. I sort que ho va fer: es va convertir en la guanyadora, sent la guardonada amb més edat del format a escala internacional.