Mongetes amb botifarra, espinacs i bolets: la recepta d'Ada Parellada
- La xef i propietària del Semproniana ens acosta una recepta protagonitzada per aquests fongs tan preuats a la cuina tradicional de casa nostra
- En la secció Històries de bar, ens ho explica tot obert sobre els bolets: quins són els principals, com els podem netejar, com s'han de cuinar...
La xef Ada Parellada assegura que des dels ancestres dels ancestres, la nostra cultura és micòfila: "Estem totalment tocats del bolet, embogits". A la seva secció Històries de bar del Cafè d'idees amb Lorena Amo, la propietària del Semproniana explica quins són els principals bolets, com els hem de netejar, com els podem cuinar i fins i tot com conservar-los.
I també ens regala aquesta recepta on són protagonistes. Es tracten d'unes mongetes saltades amb botifarra esparracada, espinacs i bolets. Una combinació infal·lible que a continuació us expliquem com podeu fer des de les cuines de casa vostra.
Ingredientes | Preparación |
---|---|
|
|