Moniato farcit: la recepta fàcil i ràpida de l'Ada Parellada
- La xef i propietària del restaurant Semproniana ens acosta aquesta elaboració que podem fer a casa en la secció Històries de bar
- La recepta que proposa al Cafè d'idees porta formatge brie, espinacs, fruita seca, porradell i un pesto, a més del mateix moniato
La xef Ada Parellada ens proposa una recepta per fer aprofitant un ingredient de temporada com és el moniato. En aquesta ocasió, ens proposa una elaboració fàcil i ràpida com és un moniato farcit. Porta formatge brie, espinacs, fruita seca, porradell i un pesto, a més del mateix moniato. Tota una delícia que heu de provar!
En la seva secció Històries de bar al Cafè d'idees amb Lorena Amo, ens ho ha explicat tot i més sobre aquest ingredient tardorenc. Coneixem per què cada vegada el trobem més i fora de temporada als supermercats, com és la millor manera de cuinar-lo i fins on arriba la seva versatilitat.
Ingredientes | Preparación |
---|---|
|
|