Enlaces accesibilidad

Moniato farcit: la recepta fàcil i ràpida de l'Ada Parellada

  • La xef i propietària del restaurant Semproniana ens acosta aquesta elaboració que podem fer a casa en la secció Històries de bar
  • La recepta que proposa al Cafè d'idees porta formatge brie, espinacs, fruita seca, porradell i un pesto, a més del mateix moniato

Por
Moniato farcit
Moniato farcit

La xef Ada Parellada ens proposa una recepta per fer aprofitant un ingredient de temporada com és el moniato. En aquesta ocasió, ens proposa una elaboració fàcil i ràpida com és un moniato farcit. Porta formatge brie, espinacs, fruita seca, porradell i un pesto, a més del mateix moniato. Tota una delícia que heu de provar!

En la seva secció Històries de bar al Cafè d'idees amb Lorena Amo, ens ho ha explicat tot i més sobre aquest ingredient tardorenc. Coneixem per què cada vegada el trobem més i fora de temporada als supermercats, com és la millor manera de cuinar-lo i fins on arriba la seva versatilitat.

Moniato farcit d'Ada Parellada (4 persones)Moniato farcit d'Ada Parellada (4 persones)
Ingredientes Preparación
  • 150 g de formatge Brie
  • 150 g d’Espinacs tendres
  • 20 g de fruita seca variada
  • 100 g de Pesto
  • Porradell
  • Oli
  • Sal
  1. Rentem els moniatos i els tallem per la meitat, longitudinalment. Els salpebrem i els posem un bon raig d’oli. Els enfornem a 180 °C durant 40 minuts. Han de quedar ben tendres.
  2. Els buidem amb una cullera.
  3. A una paella amb un raig d’oli, saltem els espinacs. Quan veiem que cedeixen, hi posem la sal. Barregem els espinacs amb la carn del moniato i la fruita seca.
  4. Tornem a farcir els moniatos.
  5. Posem una mica de formatge Brie per sobre i enfornem fins a fondre.
  6. A la base del plat posem una capa de salsa pesto, els moniatos a sobre i acabem amb porradell picat.