Enlaces accesibilidad

Croquetes senzilles de pa: la recepta d'Ada Parellada

  • La propietària i xef del restaurant Semproniana ens proposta una recepta de cuina d'aprofitament per fer amb el pa sobrer
  • Parellada ens parla d'un element bàsic per a la nostra dieta com el pa, en la seva secció Històries de bar del Cafè d'idees

Por
Croquetes senzilles de pa
Croquetes senzilles de pa

El pa és un element indispensable per a la nostra dieta. Per això, la nostra cuinera de capçalera Ada Parellada ens ho explica tot i més sobre aquest producte en la seva secció d'Històries de bar. La xef i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona explica com ha de ser un bon pa, quines varietats trobem, quines opcions tenen els intolerants al gluten o què és la massa mare.

A més, Parellada en la seva secció també proposa diverses receptes d'aprofitament que podem fer amb el pa sobrer, com pa ratllat, crostons de pa, una crema, brotxetes italians o sopa de pa. O també aquestes croquetes senzilles de pa, una recepta que ens regala en exclusiva pels oients i espectadors del Cafè d'idees.

Croquetes senzilles de paCroquetes senzilles de pa
Ingredientes Preparación
  • 150 g de pa dur
  • 150 ml de llet
  • 150 g de xoriç
  • 1 ou
  • 1 gra d’all
  • Un manat de julivert
  • Sal i pebre molt
  • Oli per fregir
  1. Esmicolem el pa i afegim la llet. Amarem bé el pa fins que absorbeixi la llet.
  2. Piquem el xoriç i el julivert, i ratllem el gra d’all.
  3. Afegim a la barreja, també l’ou i salpebrem.
  4. Barregem bé, aixafant amb una forquilla fins que quedi una massa homogènia.
  5. Fem boletes amb l’ajuda d’una cullera i fregim en abundant oli calent.