Croquetes senzilles de pa: la recepta d'Ada Parellada
- La propietària i xef del restaurant Semproniana ens proposta una recepta de cuina d'aprofitament per fer amb el pa sobrer
- Parellada ens parla d'un element bàsic per a la nostra dieta com el pa, en la seva secció Històries de bar del Cafè d'idees
El pa és un element indispensable per a la nostra dieta. Per això, la nostra cuinera de capçalera Ada Parellada ens ho explica tot i més sobre aquest producte en la seva secció d'Històries de bar. La xef i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona explica com ha de ser un bon pa, quines varietats trobem, quines opcions tenen els intolerants al gluten o què és la massa mare.
“☕ @adaparellada ens explica com hem d'identificar un bon pa
— Cafè d'idees (@cafedidees_rtve) November 8, 2024
🗣️ "Que no tinguem bon pa és més una qüestió d'afany econòmic que coneixements tècnics"
📲 https://t.co/MrTxQlnBeM pic.twitter.com/OfYyjVW34Q“
A més, Parellada en la seva secció també proposa diverses receptes d'aprofitament que podem fer amb el pa sobrer, com pa ratllat, crostons de pa, una crema, brotxetes italians o sopa de pa. O també aquestes croquetes senzilles de pa, una recepta que ens regala en exclusiva pels oients i espectadors del Cafè d'idees.
Ingredientes | Preparación |
---|---|
|
|