Llom a la sal: la recepta d'Ada Parellada
- La propietària i xef del restaurant Semproniana ens proposta una elaboració per dominar aquesta tècnica culinària amb la sal
- Parellada ens parla d'un element bàsic per la nostra cuina com és la sal, en la seva secció Històries de bar del Cafè d'idees
La cuinera Ada Parellada torna a acostar-nos les seves Histories de bar i parlar-nos sobre un bàsic: la sal! La propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens explica quins tipus en trobem, com l'hem de conservar i com ens ajuda a conservar ingredients, i especialment perquè és necessària i com l'utilitzem com a condiment.
“☕️ Sal negra, sal de Cardona, sal de l'Himàlaia… L'@adaparellada ens parla de les diferents sals que existeixen
— Cafè d'idees (@cafedidees_rtve) November 15, 2024
👅 I una que no ha agradat ni a la @Lorena_Amo ni al @PepPrieto
📲 https://t.co/MrTxQlnBeM pic.twitter.com/sx19KwkxLY“
A més de la seva secció al Cafè d'idees, la xef també ens acostuma a portar a regalar una recepta que podem fer perfectament a casa. En aquest cas ens proposa un llom a la sal, on Parellada ens dona consells sobre com aconseguir el millor resultat, usant també aromàtics.
Ingredientes | Preparación |
---|---|
|
|