Recepta d'Ada Parellada: Trinxat de patates amb escarola, embotits i salsa de formatge
- La xef i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens torna a regalar una recepta d'aprofitament
- Parellada ens parla del malbaratament alimentari i com combatre'l en la seva secció Històries de bar
Ada Parellada torna al Cafè d'idees per conscienciar-nos sobre el malbaratament alimentari. En una conversa amb Lorena Amo, posa sobre la taula l'impacte que té la producció d'aliments i com podem evitar haver de descartar productes. La xef ens proposa "panificar - proveir - processar", que tinguem el rebost ple i la nevera buida, i que recorrem al congelador.
“☕ Els tres consells d'@adaparellada per no malbaratar aliments!
— Cafè d'idees (@cafedidees_rtve) November 22, 2024
🧺 Planificar, omplir el rebost i no la nevera, recórrer al congelador i reaprofitar!
📲 https://t.co/MrTxQlnBeM pic.twitter.com/Um96JRt2pf“
Però no es queda aquí amb la seva secció Històries de bar, i ens proposa diverses opcions per reaprofitar aliments com el pa, les verdures, l'enciam, els embotits, els formatges, la fruita o, fins i tot, la pasta. I la cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona també ens regala una recepta que podeu fer a casa sense cap dificultat, i que teniu a continuació.
Ingredientes | Preparación |
---|---|
|
|