Enlaces accesibilidad

Muscos al vapor: la recepta més econòmica d'Ada Parellada

  • La xef i propietària del Semproniana de Barcelona ens acosta receptes per estalviar a la cuina coincidint amb el Black Friday
  • Parellada detalla com aconseguir rebaixar preus a la cuina del nostre dia a dia en la seva secció Històries de bar al Cafè d'idees

Por
Muscos al vapor
Muscos al vapor Ada Parellada

Ada Parellada passa pel Cafè d'idees per parlar-nos del Black Friday a la cuina, és a dir, com podem estalviar, però no només un dia, sinó durant tot l'any. En una conversa amb Lorena Amo, ens proposa alguns ingredients que ho poden facilitar, com hem de comprar al mercat, i ens parla d'algunes elaboracions amb les quals en podem treure profit.

Com és habitual, en la seva secció Històries de bar ens acosta una recepta de les moltes econòmiques que podem trobar: musclos al vapor. De fet, ens proposa que aprofitem el suc per fer una altra elaboració, com podria ser un arròs de musclos… sense musclos!

Musclos al vaporMusclos al vapor
Ingredientes Preparación
  • 1 kg de musclos
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branca de farigola
  • 1 branca de romaní
  • 1 gra d’all
  • 1 bitxo
  • 1 ceba
  • 100 ml de vi blanc
  1. Posem els musclos en una cassola.
  2. Afegim la resta d’ingredients, amb els alls i la ceba filetejats.
  3. Tapem la cassola i fem coure uns cinc minuts o fins que els musclos s’obrin.
  4. Retirem els musclos i conservem el suc

Per fer l'arròs de musclos sense musclos, colem el suc dels musclos i sofregim les verdures en una paella amb un raig d’oli, lentament durant uns deu minuts. Afegim una pastanaga, un pebrot o algunes altres verdures més. Afegim l’arròs i l’enrossim a foc alt, durant un parell de minuts. Ara hi posem el brou dels musclos i fem coure el conjunt uns 15 minuts. Servim immediatament acompanyat d’allioli. Evidentment hi podem afegir tota mena de peix.