Salsa de calçots, la recepta d'Ada Parellada per a les calçotades
- La cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens regala una proposta fàcil i gustosa
- Ada Parellada ens ho explica tot i més sobre calçots i calçotades en la seva secció Històries de bar
Ada Parellada ens ho explica tot sobre els calçots, la seva salsa i les calçotades en la secció Històries de bar . La cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens explica com cuinar-los, com fer el seu complement perfecte i com prepara una bona calçotada. A més, ens dona quatre consells bàsics que ens permetran fer-los a casa, o idees per menjar-los d'altres maneres diferents i divertides.
En una conversa amb Lorena Amo al Cafè d'idees, prepara en directe la salsa de calçots. La podeu recuperar a través del clip del programa, però també us la deixem per escrit perquè no poseu excuses. Veureu que no té cap complicació i aconseguireu tenir la salsa més gustosa, ideal per dipejar!
Ingredientes | Preparación |
---|---|
|
|