Pastís per recuperar galetes: la recepta d'Ada Parellada
- La xef i propietària del Semproniana de Barcelona explica com aprofitar aquest producte
- Parellada ens parla d'aquest petit plaer que forma part de la nostra vida des de la infantesa
Ada Parellada passa pel Cafè d'idees de Gemma Nierga per parlar-nos de les galetes, un petit plaer que forma part de la nostra vida des de la infantesa més tendra. En la seva secció Històries de bar, la xef i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona repassa quines són les galetes més nostrades, quin és el seu origen, d'on surt el nom de galeta María i com en podem fer a casa.
Com és habitual, també a través d'aquesta secció al programa ens acosta una recepta que podem fer a casa, de manera fàcil. En aquest cas, ens permetrà aprofitar aquelles galetes que tinguem destorrades! A més de ser base d’un pastís de formatge, fer-ne tiramisú, púding o pa de pessic de galetes, podem fer "pastís per recuperar galetes", on serveixen de substitut de la farina.
Ingredients | Preparació |
---|---|
|
|