La recepta de braç de gitano d'Ada Parellada
- La cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens parla d'aquesta elaboració, i ens explica com fer-la a casa
- Com que cada cop costa més trobar-ne a les pastisseries, Parellada ens explica com el podem fer a casa sense complicacions


2 min.
El braç de gitano són les Postres Emblemàtiques de Catalunya. Aquest clàssic centenari de la nostra pastisseria ha estat reconegut en el marc de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia, per part dels gremis de pastisseria de les capitals catalanes. Ens en parla la xef Ada Parellada, en una conversa al Cafè d'idees amb Gemma Nierga.
En la seva secció Històries de bar, ens parla d'aquesta elaboració, ens descobreix d'on prové el seu nom i quina relació té amb els gitanos. Com que cada cop costa més trobar-ne a les pastisseries, ens regala una recepta per a poder-lo fer a casa sense massa complicació. La teniu a continuació.
Ingredients | Preparació |
---|---|
|
|