Cuscús de bròcoli, la recepta fàcil i ràpida d'Ada Parellada
- La cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens parla d'una verdura de moda
- Parellada ens ho explica tot sobre aquest ingredient i esclareix diferències entre bròquil, coliflor i bròcoli


La xef Ada Parellada ens ho explica tot sobre el bròcoli. La cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens acosta detalls d'una verdura de moda, destacant les seves propietats les millors maneres de cuinar-la. A més, esclareix les diferències entre el bròquil, la coliflor i el bròcoli, tres verdures que sovint es confonen, però que tenen característiques pròpies tant en sabor com en textura.
A més, en la seva secció Històries de bar al Cafè d'idees amb Lorena Amo, ens regala una recepta fàcil i ràpida per fer amb aquest ingredient. Es tracta d'un cuscús de bròcoli, una alternativa saludable i versàtil que es pot combinar amb diferents ingredients per fer un plat equilibrat i saborós. Ideal per a un àpat lleuger, que podem fer en un no res.
Ingredients | Preparació |
---|---|
|
|