Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Jornada de puertas abiertas en el Palacio de la Aljafería.
Audiencia del Papa Francisco al Alcalde de Zaragoza el próximo día 10.
El C.C.Augusta ofrece más de 200 objetos originales del Titanic.
 

Castilla y León es la comunidad que pierde más población porcentual, veinticuatro mil quinientos habitantes.

Más visitantes el fin de semana y previsión de que la mayor ocupación hotelera se dé en el segundo puente.

La banda burgalesa "LA MODA" va a sacar a la venta su primer álbum en directo.

Victorias del Mirandés, el Numancia. Y el Valladolid que se acerca a puestos de promoción a Primera - 05/12/16

Desarticulada una banda acusada de robar a turistas extranjeros haciéndose pasar por policías. Hay 8 detenidos, de nacionalidad iraní y paquistaní. Se han intervenido seis vehículos y dinero en efectivo, además de artículos de alta gama como relojes, smartphones y joyas procedentes de hasta 21 robos en los últimos meses.

Podem expulsa provisionalment les diputades Xelo Huertas i Montse Seijas i al membre de la formació, Daniel Bachiller.
Fernando Vázquez podria estar a prop de la destitució. El Mallorca està en posicions de descens i la grada li demana que se'n vagi.
Els empresaris demanaran al ministre de Foment que no limiti el descompte de residents per a grups.
Els turistes gasten de gener a octubre un 10 per cent més que l'any passat.
Educació oferta 270 places per als alumnes que no s'adapten a l'ESO i necessiten una educació més pràctica.
Nins i alumnes formats a Palma en hip hop competeixen en campionats mundials per consolidar-se en l'elit.
La pluja i els niguls seran els protagonistes. Dimarts tampoc acabarà de fer net.

O Ministro de Fomento anunciou a creación dunha comisión bilateral do Goberno Central coa Xunta para xestionar todo o relacionado coa Autoestrada do Atlántico // A garda civil investiga as causas polas que ardían completamente as instalacións da empresa de reciclaxe ACTECO en Arteixo, preto da Coruña. Os 49 operarios da pranta de residuos industriais incorporáronse esta mañá ao traballo nunha nave de aluguer para continuar provisionalmente coa súa actividade // O delegado do goberno asegura que os investigadores descartaron que Diana Quer poida ser a autora dun correo remitido á asociación SOS desaparecidos no que se dicía que estaba ben e no estranxeiro. 05/12/16

En Valencia se mantiene la alerta amarilla en toda la provincia, y también en el norte de Alicante. La lluvia también ha obligado a suspender las clases en varios centros de la provincia de Valencia, aunque no ha habido que lamentar ningún daño personal.

En la barriada de la ribera del Guadalhorce, toca limpiar los destrozos causados por el agua. Noventa y cinco litros que han inundado calles y casas sin que los vecinos pudieran hacer nada para evitarlo. A muy pocos kilómetros, en Cártama, uno de los municipios más afectados por el temporal, el caudal del Guadalhorce sigue bajando con fuerza.

Es el peor temporal que ha sufrido Andalucía en los últimos 25 años. Además de los dos fallecidos, ha dejado tras de sí hectáreas y hectáreas de cultivos completamente inundadas. Hemos visto rescatar a personas desde helicópteros. Viviendas, locales y garajes anegados. Muros caídos. Carreteras bloqueadas por el agua, vías férreas cortadas, interrupciones en los suministros.

O Ministro de Fomento anunciou a creación dunha comisión bilateral do Goberno Central coa Xunta para xestionar todo o relacionado coa Autoestrada do Atlántico // A garda civil investiga as causas polas que ardían completamente as instalacións da empresa de reciclaxe ACTECO en Arteixo, preto da Coruña // O delegado do goberno asegura que os investigadores descartaron que Diana Quer poida ser a autora dun correo remitido á asociación SOS Desaparecidos. 05/12/16

Dl. 5 des. 2016. TEMPORAL. Alerta groga a les comarques litorals centrals. // PUIG - ICETA inviten a pensar la reforma constitucional abans del congrés del PSOE. // NO REMUNTA el València ni a casa davant d'un Màlaga delmat. // TAPISSOS flamencs del XVI tornen restaurats a València. ((··)) TEMPORAL. Alerta amarilla en las comarcas litorales centrales. // PUIG - ICETA invitan a pensar la reforma constitucional antes del congreso del PSOE. // NO REMONTA el Valencia ni en casa ante un Málaga diezmado. // TAPICES flamencos del XVI vuelven restaurados a Valencia. 

DIA DE LA CONSTITUCIÓ: L'INDEPENDENTISME AFRONTA DIVIDIT LA JORNADA I MILLO RESPECTA QUE ELS CÀRRECS ELECTES TREBALLIN
L'independentisme afronta amb certa divisió el dia de la Constitució. Tot i que es va intentar fer alguna acció conjunta als ajuntaments, finalment PDECAT I Esquerra matindran les agendes dels seus càrrecs electes i, de fet, el vicepresident Junqueras tindrà un acte públic. En canvi, la CUP sí que ha instat a tots el seus regidors i als funcionaris a obrir els ajuntaments. El Delegat del Govern ha dit que respecta els càrrecs electes que demà treballin però ha recordat que no es pot forçar als treballadors a fer-ho.

TROBADA PSC-PSPV: MIQUEL ICETA ES REUNEIX AMB XIMO PUIG PER ABORDAR EL CORREDOR MEDITERRANI I EL FINANÇAMENT AUTONÒMIC
A València s'han reunit aquest matí el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i el president de la Generalitat Valenciana, el socialista, Ximo Puig.Iceta ha tornat a insistir en la necessitat de reformar la Constitució per donar solució al problema territorial. El líder del PSC ha posat en valor la posició dels socialisme valencià, diu que és una referencia per tots els socialistes. Tot i així, la trobada es realitza tan sols onze dies després que Iceta es reunís amb la presidenta socialista andalusa, Susana Díaz, en un intent per normalitzar les relacions del PSC amb altres federacions del PSOE

INVESTIGACIÓ OBERTA: EL JUTGE IMMOBILITZA ELS COMPTES DEL PARE QUE RECOLLIA DINERS PER LA MALALTIA DE LA SEVA FILLA

El jutjat número 1 de la Seu d'Urgell investiga possibles irregularitats en l'ús dels diners recaptats pel pare d'una nena que pateix una malaltia rara. Fa anys que el pare rep donacions i ara es dubta de l'ús que n'ha fet. També l'investiguen la fiscalia i els mossos

OPERACIÓ TOP MANTA: DESARTICULADA LA PRINCIPAL XARXA DEDICADA A SUBMINISTRAR PRODUCTES FALSIFICATS
Desarticulada la principal xarxa de producció de productes tèxitls falsificats per al Top Manta. Un extransportista del port de Barcelona de nacionalitat espanyola encapçalava l'estructura, que produia i distribuia falsificacions de marques de luxe. Hi ha 15 detinguts i 18 investigats, i en l'operació s'han intervingut 130.000 productes falsificats valorats en 5 milions d'euros.

DEMÀ REBEN EL BORUSSIA: EL BARÇA VOL RECUPERAR EL SOMRIURE A LA CHAMPIONS DESPRÉS DEL DISGUST AL CLÀSSIC
El Barça rep demà el Borussia Monchengladbach a l'última jornada de la lligueta de la Champions. Amb el primer lloc del grup assegurat, els blaugrana miraran de donar una bona imatge després de l'empat al Clàssic de dissabte, Neymar i Rakitic són baixa per sanció i Luis Enrique podria donar descans a diversos titulars.