Com preparar un bon tàper? Els consells d'Ada Parellada
Cafè d'idees  Com preparar un bon tàper? Els consells d'Ada Parellada

La xef i propietària del Semproniana de Barcelona ens ho explica tot i més sobre aquest recurs tan útil a la cuina diària de casa nostra

10/01/2025 00:11:07
Recomendado para mayores de 12 años
Com preparar un bon tàper? Els consells d'Ada Parellada Com preparar un bon tàper? Els consells d'Ada Parellada
Com preparar un bon tàper? Els consells d'Ada Parellada 00:11:07 10/01/2025
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Ada Parellada torna a passar pel Cafè d'idees per acostar-nos la seva secció Històries de bar. En aquesta ocasió, la xef i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona explica com aconseguim fer bons tàpers de manera ràpida, que siguin equilibrats i especialment gustosos. En una conversa amb Gemma Nierga, ens acosta diversos consells per ser l'enveja de tot el menjador de la feina o allà on ens el mengem. Per exemple, defensa que cal dividir el tàper en 4 parts: 2 parts de vegetals, 1 part d’hidrats i 1 part de proteïna. En la conversa també saludem la Valentina, la jove catalana de 9 anys que acaba de guanyar l'onzena edició de MasterChef Júnior.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán