La xef i propietària del Semproniana de Barcelona ens ho explica tot i més sobre aquest recurs tan útil a la cuina diària de casa nostra
10/01/2025 00:11:07
Cafè d'idees
Com preparar un bon tàper? Els consells d'Ada Parellada
Com preparar un bon tàper? Els consells d'Ada Parellada
00:11:07
10/01/2025
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis
Ada Parellada torna a passar pel Cafè d'idees per acostar-nos la seva secció Històries de bar. En aquesta ocasió, la xef i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona explica com aconseguim fer bons tàpers de manera ràpida, que siguin equilibrats i especialment gustosos. En una conversa amb Gemma Nierga, ens acosta diversos consells per ser l'enveja de tot el menjador de la feina o allà on ens el mengem. Per exemple, defensa que cal dividir el tàper en 4 parts: 2 parts de vegetals, 1 part d’hidrats i 1 part de proteïna. En la conversa també saludem la Valentina, la jove catalana de 9 anys que acaba de guanyar l'onzena edició de MasterChef Júnior.
Ficha técnica
- Géneros
- Información y actualidad, Cataluña
- Idiomas
- Catalán