Com preparar un bon tàper? Els consells d'Ada Parellada - Cafè d'idees | Veure
Cafè d'idees  Com preparar un bon tàper? Els consells d'Ada Parellada

La xef i propietària del Semproniana de Barcelona ens ho explica tot i més sobre aquest recurs tan útil a la cuina diària de casa nostra

10/01/2025 00:11:07
No recomanable per a menors de 12 anys
Cafè d'idees - Com preparar un bon tàper? Els consells d'Ada Parellada Cafè d'idees - Com preparar un bon tàper? Els consells d'Ada Parellada
Com preparar un bon tàper? Els consells d'Ada Parellada 00:11:07 10/01/2025
No recomanable per a menors de 12 anys
Sinopsi

Ada Parellada torna a passar pel Cafè d'idees per acostar-nos la seva secció Històries de bar. En aquesta ocasió, la xef i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona explica com aconseguim fer bons tàpers de manera ràpida, que siguin equilibrats i especialment gustosos. En una conversa amb Gemma Nierga, ens acosta diversos consells per ser l'enveja de tot el menjador de la feina o allà on ens el mengem. Per exemple, defensa que cal dividir el tàper en 4 parts: 2 parts de vegetals, 1 part d’hidrats i 1 part de proteïna. En la conversa també saludem la Valentina, la jove catalana de 9 anys que acaba de guanyar l'onzena edició de MasterChef Júnior.

Ficha tècnica
Gèneres
Informació i actualitat, Catalunya
Idiomes
Catalán