Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Oswald Aulestia és un pintor que durant anys va ser perseguit per l'FBI per haver inundat el mercat d'art nord-americà d'obres falses. Resulta que aquest pintor és català i la seva sorprenent història ens arriba en forma de documental: "Oswald. El Falsificador". El seu director, Kike Maíllo, visita 'Punts de Vista' per explicar tots els detalls. 

Lauren Nine considera que el seu estil musical és retro-futurista. Sense dubte, serà un dels noms destacats de la primera edició del Fanàtik Festival. Però, perquè anem obrint boca, ens regala una de les seves cançons a 'Punts de Vista'.

Desirée Defez torna de Sant Sebastià amb totes les novetats cinematogràfiques i descobrirem amb quina perla ens sorprèn Jaume Borja.

Oswald Aulestia és un pintor que durant anys va ser perseguit per l'FBI per haver inundat el mercat d'art nord-americà d'obres falses. Resulta que aquest pintor és català i la seva sorprenent història ens arriba en forma de documental: 'Oswald. El Falsificador'. El seu director, Kike Maíllo, visita 'Punts de Vista' per explicar tots els detalls.

Nos gustan las series y, por eso mismo, hoy el "Café de las 6" va de una nueva serie de Movistar+. Luis Callejo es uno de los protagonistas de la serie Apagón, que se estrena este viernes. Luis interpreta el papel de Ernesto, el subdirector de la Unidad de Protección Civil ¿El contexto? Se acerca una tormenta solar que provocará un corte energético y tecnológico en la tierra.
Charlamos con el actor sobre la serie, las reflexiones que hay detrás, su carrera profesional, los retos a los que se ha tenido que enfrentar, sus inicios y mucho más.

'Tim Burton, el laberinto' es el nombre de la exposición que se inaugura el 29 de septiembre en el Espacio Ibercaja Delicias de Madrid. La muetra repasa su trayectoria y personalidad a través de dibujos, bocetos, maquetas u objetos de su filmografía, con un recorrido caleidoscópico y de las múltiples facetas artísticas del conocido autor de cintas como Beetlejuice o Ed Wood.

"Es como entrar en mi mente", afirma el actor en una entrevista con TVE. Bocetos originales de Tim Burton nunca antes vistos, cuadros, recreaciones hiperrealistas de los personajes de sus películas, vestuario original, instalaciones de video mapping y gigantes figuras elaboradas a partir de modelado 3D de los dibujos del artista, todo ello acompañado de las bandas sonoras de sus filmes, contribuyen a pintar una detallada representación del proceso creativo del cineasta.

'Objetos', es un inquietante thriller dirigido por Jorge Dorado (Mindscape, El Ministerio del Tiempo, The Head) y protagonizado por Álvaro Morte, China Suárez y Verónica Echegui. Narra la historia de Mario, un empleado de una oficina de objetos perdidos donde llega una maleta con los restos de un bebé. Mario se obsesionará con encontrar a la madre, lo que le llevará a introducirse en el sórdido mundo del tráfico de personas y las adopciones ilegales. Una película que cuenta con la participación de RTVE.es y que llegará a los cines este viernes, 30 de septiembre.

Després de l'éxit de 'Con el viento', Meritxell Colell torna als cinemes amb 'Dúo', la continuació d'aquella història. Protagonitzada per Monica Garcia, es caracteritza per l'ús de la dansa per explicar situacions complicades. La directora catalana ja prepara la seva propera pel·lícula "Lejos de los árboles" i ho fa dins el programa la Berlinale Talents, un programa pel qual han passat cineastes com Neus Ballús, Carla Simón o Clara Roquet.

Després de l'éxit de 'Con el viento', Meritxell Colell torna als cinemes amb 'Dúo', la continuació d'aquella història. Protagonitzada per Monica Garcia, es caracteritza per l'ús de la dansa per explicar situacions complicades. La directora catalana ja prepara la seva propera pel·lícula "Lejos de los árboles" i ho fa dins el programa la Berlinale Talents, un programa pel qual han passat cineastes com Neus Ballús, Carla Simón o Clara Roquet. 

La cantant i compositora basca, Paula Mattheus va deixar la seva faceta d'advocada per dedicar-se a la música. Sobretot canta a l'amor i al desamor. El seu proper disc sortirà aquesta tardor i de moment ja ha presentat quatre temes del mateix "La hipoteca" (amb Rozalen), "Tocado y hundido", "Para qué" (amb 'Despistaos') i "Efímera" (amb David Otero) 

Namina és el nom artístic de Natàlia Miró. L'artista catalanobrasilera presenta el seu quart disc a 'Punts de Vista' acompanyada de Xavi Matamala, Pep Goles i Pep Rius. Un treball que barreja blues, música brasilera, folk i jazz. 

A la secció de videojocs, Oriol Bartumeu repassarà la història de Nintendo i Miriam Tortosa parlarà del riure i dels diferents tipus de comèdia que podem trobar al teatre.

Álvaro Morte i Jorge Dorado visiten 'Punts de vista' per presentar 'Objetos', una complexa història de cerca i fugida cap endavant. Situada al sòrdid món del tràfic de persones, ens parla d'individus que cuiden els objectes com a persones i dels qui tracten les persones com si fossin objectes. És una coproducció entre Espanya, Argentina i Alemanya i compta amb la participació de RTVE. S'estrena el 30 de setembre a les sales de cinema.