Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La relació entre homes i dones ha estat un tema recurrent al món de la comèdia. Perquè no hi ha res millor, si l’entesa és complicada, que acostar-s’hi amb bon humor. Una mostra d’això és l’obra 'Els homes són de Mart i les dones de Venus' que ja fa nou temporades que està sobre els escenaris. L'actor protagonista, Jordi Díaz, ha explicat tots els detalls i novetats d'aquesta temporada i ha participat en un concurs teatral contra Tània Sarrias organitzat per Miriam Tortosa.

Huelva se encuentra inmerso en su Festival de Cine Iberoamericano. Hoy acogen CINCO proyecciones de carácter nacional e internacional. Hasta el 18 de noviembre se podrá disfrutar de este encuentro que reúne a grandes artistas de la gran pantalla.

Tota una vida dedicada a la interpretació i lligada a la televisió, al cinema i al teatre. L'actor Jordi Banacolocha ha rebut el premi Butaca Honorífica Anna Lizaran 2022 per la teva extensa trajectòria i pel teu amor al teatre. A 'Punts de vista' ha fet un repàs per la seva carrera com a intèrpret amb Tània Sarrias.

El cantant i compositor gironí David Busquets ha presentat el seu últim disc 'Hilo Rojo'. Un projecte on ha plantejat cada cançó com si fos un capítol d'una sèrie. Instagram ha jugat un paper fonamental en aquest treball, ja que ha dedicat diversos posts a l’estrena de cada cançó. Ha interpretat el single 'Modo avión'.

L’artista i compositora balaguerina Naida Castel, coneguda al món musical com Le Nais, va publicar al setembre el seu disc debut, anomenat 'Am I'. Un àlbum que compta amb set cançons que tenen com a font d'inspiració el llibre 'Dones que corren amb llops'. 

Tota una vida dedicada a la interpretació i lligada a la televisió, al cinema i al teatre. L'actor Jordi Banacolocha ha rebut el premi Butaca Honorífica Anna Lizaran 2022 per la teva extensa trajectòria i pel teu amor al teatre. A 'Punts de vista' ha fet un repàs per la seva carrera com a intèrpret amb Tània Sarrias.

Hablamos con el director Kike Maíllo, que ha estrenado Oswald, el falsificador, un documental participado por RTVE que ha llegado a cines y a Filmin y que cuenta la historia del falsificador de arte Oswald Aulestia, un vividor que empezó a pintar los cuadros de su padre y a estampar su firma fake, cuando este le abandona.

Sel·lecció dels millors moments de la setmana a 'Punts de vista'. Entrevistes a artistes de gran nivell com Karra Elejalde, David Verdaguer, Coque Malla o Bruno Gagliasso i actuacions de músics de renom i emergents com Bombai, Alma de Boquerón, Chicuelo i molts més. I, com sempre, el programa cultural de La 2 RTVE Catalunya ofereix els seus clàssics imperdibles del cap de setmana. 

Seductora o malvada es una de las características de femme fatale, de mujer fatal, que durante años se ha mostrado mediante la literatura o el cine. Ahora el ensayo Hombres fatales plantea que nunca existió en la vida real, sino que era un reflejo del machismo de muchos hombres. En este sentido, esta clasificación de mujer les servía de comodín para justificar su comportamiento.

Ha muerto Mehran Karimi Nasseri, el refugiado iraní que vivió 18 años en un aeropuerto. Su historia inpiró a Steven Spielberg para hacer en 2004 la película 'La terminal'. Y ha fallecido en la terminal de ese aeropuerto donde vivió.

FOTO: Mehran Karimi Nasseri mira un poster de 'La terminal' en una imagen de 2004. STEPHANE DE SAKUTIN / AFP