Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Esta mañana se ha seleccionado a los 36 candidatos que formaran el jurado popular en el juicio del 12 de diciembre contra el expresidente Francisco Camps y su número dos, Ricardo Costa. (26/10/11)

Hui s'ha seleccionat per sorteig un grup de persones de les quals eixirà el jurat popular que jutjarà l'expresident Camps i Ricardo Costa pel cas dels vestits de la trama Gürtel. / Detinguts 29 integrants d'una banda responsable de robatoris de coure, assalts i danys per valor de més de 5'5 milions. / La indústria de la fusta repunta amb més exportacions i noves eixides. Fira Maderalia en mostra les innovacions. / El Llevant rep a les 8 la Reial Societat, a la mateixa hora que el València visita el Saragossa. Quan ells acaben, el Vila-Real intentarà sobreviure al Bernabeu.

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha avanzado que el presupuesto para el año que viene; se aprobará el viernes en el pleno del Consell, caerá en torno a un 6%. Además ha afirmado que se va a llevar a cabo una reestructuración del servicio público que supondrá un ahorro de 400 millones de euros. (25/10/11)

El President de la Generalitat, Alberto Fabra, reunit este matí a València amb la Presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha anunciat que els pressupostos de la Generalitat es reduïrán l'any que ve entre un 6 i un 6 i mig per cent./ El 20% de les dones en edat fèrtil podrien tindre un embaràs no desitjat. Són dades d'una equesta feta pública hui sobre anticonceptius./ És l'equip de moda a Espanya. El Llevant es troba en el més alt de la taula classificatòria, per davant dels totpoderosos Reial Madrid i Barcelona./ 50 bucejadors participen en la quarta edició del concurs de fotografia submarina "Fotosub GEAS" celebrat en els fons marins de les aigues de Moraira.

El bebé de apenas un mes de vida que fue encontrado abandonado en el portal de un edificio en Valencia continúa ingresado en el Hospital Clínico de esta ciudad aunque está en "perfecto estado", según han informado a Efe fuentes sanitarias.

El bebé, una niña, fue hallado el pasado sobre las tres y media de la tarde del pasado sábado en el portal del número 8 del Camino Viejo de Godella.

Fuentes policiales informan de que unos vecinos del inmueble llamaron al 091 para alertar del hallazgo del bebé, que estaba "perfectamente".

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, asegura que la Comunitat no va a renunciar a poder contar con recursos como el agua. Lo ha dicho tras ser preguntado sobre cómo valora que el presidente nacional del PP, Mariano Rajoy, no incluyera en su programa el trasvase del Ebro. (24/10/11)

El Llevant no baixa el pistó i ja és el líder de Primera. Els granotes s'imposaren amb contundència al Vila-real a l'estadi del Madrigal./ El regidor d'urbanisme de l'Ajuntament de València Jorge Bellver i 4 tècnics municipals han segut absolts d'un delicte de prevaricació per autoritzar la construcció d'un aparcament en una zona protegida, junt als jardins de Monfort./ El pianista i creador britànic Michael Nyman ha oferit este cap de setmana un concert a l'auditori del Palau de Congressos de València centrat en la música de piano i de cinema./ Conclou a València el festival Cabanyal Íntim. 11 micro espectacles en cases del barri que conten xicotetes històries sobre el barri i els seus habitants.

Unicef España cumple 50 años, cinco décadas dedicadas a cambiar la vida de millones de niños en el mundo. Hablamos con Consuelo Crespo , presidenta de Unicef España, quien hace un balance de lo que se ha hecho, lo que se ha mejorado, y lo que queda por hacer. Especialmente apunta lo que se puede hacer para seguir avanzando. También agradece la solidaridad de la Comunitat Valenciana.(23-10-11)

Una tromba de agua ha arrasado hoy un mercadillo en Finestrat, Alicante. Ha muerto un matrimonio de 70 años que visitaba los puestos.En hora y media han caído 40 litros de agua que han inundado la calle.Virginia Haba, el mercadillo se instala cada viernes sobre el cauce seco de un río.

La banda terrorista ETA ha anunciat el cessament definitiu de

l'activitat armada. Les víctimes es mostren safisfetes amb l'anunci,

però diuen que encara queden molts interrogants./ Per primera vegada

la Generalitat rep les víctimes de l'accident de metro del 3 juliol de

2006 en el qual moriren 43 persones. Les víctimes reclamen una nova

comissió d'investigació, si bé el Consell s'ha negat a acceptar-la./

Un accident entre un autobús i un vehicle provoca dos morts i 19

ferits, dos d'ells greus./ Torna la lliga amb el derbi Vila-real -

Llevant. El València s'enfrontarà a l'Athletic.