Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Centenars de policies i bombers de València s' han manifestat este matí davant l'Ajuntament de la capital valenciana// Irene Villa, Jorge Font i Paco Moreno han acostat els seus testimonis vitals a les més de 1.200 persones participants en el congrés "El que de veritat importa" que ha tingut lloc a València // La Selecció Espanyola de futbol ha tornat a pasar-ho mal en un partit amistós // Mayumanà, la sorprenent companyia que porta anys imprimint ritme en tots els escenaris on actua, ha estrenat el seu últim espectacle a València.

Els analistes econòmics coincideixen que la situació econòmica està al límit. Els experts demanen, en una jornada a València, que les reformes es posen en marxa i es saneje el sector bancari.//La CAM haurà de tornar els seus diners a una dona que havia comprat productes financers d'alt risc mitjansan la Caixa d'Estalvis del Mediterran // La Selecció Espanyola de Futbol juga esta nit el seu darrer partit amistós de l'any 2011 // El Museu de la Universitat d'Alacant ens acosta una proposta didàctica. "Processos artístics" explicar el camí entre la idea i l'obra d'art

Alberto García Ponte, del mesón O Pote, gana el XIII Campeonato de Tortilla de Patatas de España, celebrado en Elche. Uno de sus hosteleros, Alberto García Ponte, del Mesón O Pote, se adjudicó ayer el concurso de la Mejor Tortilla de España en la ciudad alicantina.

También hemos encontrado en Quiroga, en Lugo, una especie de olivo único. No lo decimos nosotros sino la Universidad de Córdoba que ha descubierto que el ADN de estos olivos es diferente a los catalogados hasta ahora.

Los sindicatos de la CAM han valorado positivamente la decisión del juez de la Audiencia Nacional, Fernado Grande-Marlaska, de investigar a Maria Dolores Amorós, ex director general de la caja alicantina. Amorós está acusada de los presuntos delitos de estafa, falsedad documental y delito societario. (14/11/11)

Hui és el Dia Mundial de la Diabetis. A València, el Centre d'Investigació Príncep Felip ha presentat una investigació que relaciona els trastorns metabòlics i el deteriorament cognitiu // El congrés "Lo Mejor de la Gastronomía" reunix estos dies a Alacant alguns dels més destacats cuiners del panorama culinari actual // La Selecció Espanyola de Futbol està en Costa Rica on demà disputarà un encontre amistos // La localitat de Xirivella ha aconseguit arribar a la dihuitena edició de la "Mostra de Pallasos". Fins al 20 de novembre passaran per Xirivella 14 companyies de teatre //.

El secretario general del PP, Antonio Clemente, ha anunciado este viernes la suspensión cautelar de militancia para Esteban Cuesta, exgerente de Emarsa y presidente de los populares en el distrito valenciano de Benimàmet-Beniferri por los "hechos objetivos" que éste ha reconocido ante el juez que investiga el presunto fraude en la gestión de la depuradora de Pinedo. (11/11/11)

Dilluns se cel.lebrarà el Dia Mundial de la Diabetis i els experts ens recorden que uns bons hàbits de vida poden ajudar a prevenir-la // Les concentracions de la Plataforma per la Defensa de l'Ensenyament Públic es van repetir en les tres províncies de la Comunitat Valenciana // El tenista de Xàbia, David Ferrer està en quarts de final de l'Open de Paris // El ballet de Teatres de la Generalitat presenta un Dràcula seductor, seduït i atrapat per la força d'una comtessa sanguinària al Teatre Principal de València.

En Calpe, Sara no está muy contenta con su banco, en su caso con su caja de ahorros...que le vendió un piso con muchísimos desperfectos. Para empezar no tiene contador de luz, ni cédula de habitabilidad, pero es que encima esta mujer tiene que pagar más de 1000 euros de recibos del anterior propietario.

Intenta así averiguar el destino de los fondos públicos cobrados, de forma supuestamente irregular del gobierno balear de Jaume Matas que insiste en que no tiene previsto, de momento, pedir la imputación de Iñaki Urdangari, duque de Palma.