Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El padre y la hermana de Katia Esteban, y la hermana de Cristina Arce, dos de las cinco víctimas, han sido los primeros testigos en comparecer ante el tribunal que juzga el Madrid Arena.

'Pepote' Ballester, exdirector general d'Esports, ha dit que Iñaki Urdangarin tenia carta blanca del govern de Matas.
Tots els exalts càrrecs del Govern haurien pactat amb el fiscal. Urdangarin intenta reunir 6 milions d'euros per rebaixar la condemna.
El conseller de Medi Ambient defensa que l'eradicació de les cabres de Es Vedrà ha estat una mesura de conservació.
El Parlament fa avui la primera passa per abolir les corrides de toros a les Balears. El PP i Ciutadans hi han votat en contra i té el suport de 33 ajuntaments i de més de 100 mil signatures.
Els treballadors de Bimbo agraeixen el suport del Govern per intentar que no tanqui la fàbrica de Palma.
La criminalitat davalla gairebé un 3 per cent a les Balears.
Sis professionals cercaran per lligues de segona B i futbol base futbolistes pel Mallorca.
Cel ennigulat amb possibilitat d'alguna pluja dèbil i ocasional.

El director general de Deportes del Govern balear de 2003 a 2007, José Luis 'Pepote' Ballester, un arrepentido que ha colaborado con la investigación del caso Nóos, ha declarado que el entonces presidente autonómico, Jaume Matas, ordenó pagar sin discusión lo que Iñaki Urdangarin presupuestó por los proyectos que decidió encargarle, en la segunda jornada del juicio que se ha retomado este martes con las declaraciones de los acusados, entre los que se encuentran la infanta Cristina y su marido Iñaki Urdangarin.

El programa 2016 de "ADE Financia" prevé 5 nuevas líneas de apoyo financiero para las empresas de la Comunidad.

Los ganaderos de la provincia de Ávila insisten en su exigencia de soluciones urgentes ante los ataques de lobo.

Muchas localidades de la Comunidad celebran este martes el día grande de sus fiestas de carnavales.

El Club Deportivo Numancia estrenará este fin de semana el sistema de calefacción instalado en Los Pajaritos - 09/02/16

Cel ennigulat amb possibilitat d'alguna pluja dèbil i ocasional. Bufa el vent de sud-oest amb ràfegues que poden arribar als 80 quilòmetres per hora. La temperatura es manté amb màximes de fins a 19 graus.

La Agencia Estatal de Meteorología, (Aemet) ha activado la alerta amarilla en la sierra entre las quince horas y la medianoche, mientras que prevé fuertes vientos de hasta setenta kilómetros por hora en las zonas del Henares, sur, vegas, oeste y metropolitana entre las doce horas y las dieciocho horas. El servicio de Emergencias Comunidad de Madrid 112 ha alertado a ayuntamientos y organismos ante probabilidad fuertes rachas de viento.

Arranca el juicio contra ocho sindicalistas de la planta de Airbus en Getafe. -- El juez estudia los recursos de los abogados de los dos titiriteros acusados de enaltecimiento de terrorismo. -- Los perros podrán viajar en metro. -- Aunque es mundialmente conocido como pintor, Joan Miró experimentó con todo tipo de materiales, disciplinas y formatos.


Nou matí de caos a Rodalies de Barcelona. Aquesta vegada s'ha paralitzat tot el servei a la ciutat ja que els principals túnels per on viatgen els combois s'han omplert de fum com a conseqüència d'un incendi que ha començat de matinada a una estació abandonada. Més de 72 mil usuaris s'han vist afectats per una situació que també ha provocat problemes al metro. Estacions col·lapsades i gent buscant transport alternatiu ha estat la imatge de tot el matí. A migdia s'ha reestablert tot el trànsit que ara va recuperant la normalitat.

La bola de les denúncies per abusos sexuals als maristes es fa gran. Els Mossos van detenir al desembre passat un monitor de menjador del centre de primària de carrer Antoni Campmany, a Sants. Sembla que hi hauria 4 denuncies contra aquest jove de 30 anys que està en llibertat amb càrrecs i amb ordre d'allunyament del centre.

L'actualitat judicial ve molt carregada aquests dies. A Palma s'ha reprès el judici pel cas Nóos amb la presència de la Infanta Cristina i el seu marit. Avui primeres declaracions d'alguns dels acusats que han arribat a un acord al acceptar el fets. Mentrestant, a l'Audiència Nacional màxima expectació per la declaració de demà de Jordi Pujol i la seva dona en la que hauran d'explicar l'origen dels seus diners.

Mariano Rajoy i Pedro Sánchez es reuniran divendres a les 5 de la tarda al Congrés dels Diputats. Mentrestant, Carme Chacón ha defensat avui que el document base de la negociació no parli ni de Catalunya ni desenvolupi el model federal perquè l'objectiu inicial és plantejar temes generals i no concrecions.

Als esports pendents de l'Espanyol, Constantin Galca té les hores comptades després del contundent 0 a 5 encaixat anit contra la Reial Societat. El consell d'Administració es reunirà aquesta tarda per tractar la seva destitució i trobar-li un substitut. L'andalús Joaquín Caparrós és el més ben situat.

La Agencia Estatal de Meteorología (Aemet) prevé para mañana, miércoles, en Asturias nuboso a cubierto con precipitaciones generalizadas, menos intensas por la tarde. La cota de nieve irá ascendiendo desde los 1.100 o 1.300 metros hasta situarse por encima de los 2.000 metros al final del día. Las temperaturas mínimas con pocos cambios y las máximas, que se producirán al final del día, en descenso. Heladas débiles en cotas altas. El viento de oeste y noroeste, fuerte al principio en el litoral, que irá amainando hasta flojo y rolando a componente sur por la noche

Continúa el operativo de búsqueda del niño de veinte meses que ayer fue arrastrado por el mar cuando se encontraba junto a su padre y su abuelo en la playa de Frejulfe, en Navia.
La Federación de Parroquias Rurales del Principado alerta que el envejecimiento de la población y el éxodo de los más jóvenes ponen en peligro la supervivencia de estos núcleos de población . Reclaman que se le ponga freno realizando inversiones que permitan la creación de empleos.