Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El Diputado del Común ha solicitado una investigación de oficio para aclarar qué sucedió con la asistencia a los 42 inmigrantes que llegaron la semana pasada a Gran Canaria. Esta investigación es aplaudida por la Consejería de Sanidad que quiere quede aclarado lo ocurrido. Delegación de Gobierno, mientras, solicita una consulta sobre si se puede o no cambiar el protocolo de actuación.

En el judici del cas Nóos ha continuat la declaració de Marco Antonio Tejeiro que va ser el comptable de Noos. Segons la seva declaració, la infanta i Iñaki Urdangarin carregaven a Aizoon despeses pròpies i dels seus escortes. Tejeiro, però, ha desvinculat la germana del rei de l'institut Nóos.

La fundació Pilar i Joan Miró de Palma té nou director gerent, Francisco Copado, que prové del món de la banca privada. El seu projecte contempla una gestió integral de la fundació, que vol convertir-se en un referent cultural de la ciutat. Un dels objectius, augmentar els visitants. Assegura que no li preocupen les crítiques que ha rebut per la manca d'experiència en la gestió de museus i afirma que té el personal de la família Miró.

Podem s'absté en la votació de l'esmena a la totalitat que han presentat el PP i Ciutadans per aturar l'ecotaxa.
Marco Antonio Tejeiro desvincula a la infanta Cristina de l'Institut Nóos.
La Universitat aprovarà demà la creació de la Facultat de Medicina.
L'ajuntament de Palma contracte 64 persones que ara eren aturats de llarga durada.
Michael Pereira estarà de baixa entre 4 i 6 setmanes a causa de la lesió que ha patit a un os del crani.

En Villoslada de Cameros han acudido a las aulas, eso sí perfectamente pertrechados. En la sierra están acostumbrados a los rigores del invierno. El frío y la nieve no están interfiriendo de momento en su día a día.  Se ha levantado la alerta por nieve pero se mantiene el aviso por bajas temperaturas en la sierra y en el valle.  La Gala del Deporte Riojano se celebrará el uno de marzo en el Palacio de los Deportes.  Distinguirá a Paula Grande, Tiradora Olímpica, y al ciclista, Carlos Coloma, como mejores deportistas. La nadadora, que tiene una discapacidad, Teresa Perales, recibirá la Mención de Honor.

El Gobierno de Cantabria solo ampliara el plazo para que Guipuzcoa traiga sus basuras a Meruelo si lo aprueba el Parlamento Regional. El Servicio de Proteccion de la naturaleza de la Guardia Civil en Cantabria dispondra de un dron para realizar sus tareas, el primero de todo el pais con el que cuenta el Seprona. La Gallofa y el Pas Pielagos vencieron en sus respectivos encuentros este fin de semana frente al Mondragon y La Flecha. Multitudinario acto de conmemoracion del 75 aniversario del incendio de Santander que se celebro en el Claustro de la Catedral.

El tripartito que gobierna Oviedo , integrado por el PSOE, SOMOS e IU, ha aprobado un presupuesto de 223 millones, con casi quince destinados a la inversión.
Más de 4.000 estudiantes asturianos de secundaria y bachillerato participan estos días en Oviedo en unas jornadas sobre orientación universitaria.

  • D'aquí a una hora, a les 5, Pedro Sánchez es reunirà al Congrés amb Esquerra Republicana i més tard,a les 6, ho farà amb Democràcia i LLibertat. S'esperen pocs resultats d'aquestes reunions perquè ni el líder del PSOE els demanarà el suport ni els independentistes li donaran si no accepta el referèndum per a Catalunya.
  • Al Parlament... entrebanc a les intencions de Junts pel sí i la CUP de desenvolupar les tres lleis de la desconnexió. I és que els lletrats de la cambra consideren que no seria bo fer servir la ponència conjunta per tramitar les lleis bàsiques del procés, la de seguretat social, procés constituent i hisenda pública. Una ponència que rebutgen la resta de grups parlamentaris. Per això els serveis jurídics recomanen altres vies de tramitació, tot i que serà la Mesa qui tingui la última paraula.
  • Unes 70 clíniques de Vitaldent a Catalunya es veuen afectades per l'operació policial contra la cúpula de la franquícia. Aquest matí intentaven treballar amb normalitat. La fiscalia anticorrupció ha ordenat la detenció de 13 directius, entre elles el propietari de la cadena dental. Se'ls acusa d'un presumpte delicte fiscal i de blanqueig de capitals. El frau rondaria els 10 milions d'euros i als franquiciats se'ls exigia prop del 10% en metàllic. Associacions de consumidors demanen que els clients no es vegin perjudicats, mentre que el Col·legi d'odontòlegs reclama una regulació més clara del sector.
  • A partir del proper 1 de març la Generalitat començarà a cobrar l'impost sobre habitatges buits.
  • A aquest hora es reprén la reunió entre els representats dels treballadors de TMB i la direcció de l'empresa. L'empresa té sobre la taula les propostes sindicals per intentar desbloquejar les aturades previstes coincidint amb el congrés de telefonia mòbil. SI que hi ha preacord és als Ferrocarrils de la Generalitat. Comissions obreres i la direcció de l'empresa han aconseguit desbloquejar les negociacions sobre el conveni col·lectiu. Per tant, queden desconvocades les aturades que havien anunciat pel Mobile...
  • Pendents a aquesta hora de la reunió a la sindicatura de greuges de Catalunya arran de l'escàndol dels presumptes abusos sexuals al col.legi Maristes Les Corts-Sants. L'objectiu seria el d'intentar aclarir els errors en l'aplicació del protocol que es van poder produir.
  • L'acte d'entrega dels Premis Ciutat de Barcelona ha acabat amb força polèmica. El poema que va llegir la poetessa Dolors Miquel del seu llibre Missa pagana ha provocat les crítiques de Convergència i PP
  • El Barça juga demà el partit de lliga ajornat contra l'Sporting ... però avui es parla més de quin escenari acollirà la final de la Copa del Rei.
  • Olvido Gara i Nacho Canut, "Fangoria", tornen amb un nou disc i ja en són 12 en més de dues dècades de carrera plegats.

El Gobierno de Cantabria solo ampliara el plazo para que Guipuzcoa traiga sus basuras a Meruelo si lo aprueba el Parlamento Regional. El Servicio de Proteccion de la naturaleza de la Guardia Civil en Cantabria dispondra de un dron para realizar sus tareas, el primero de todo el pais con el que cuenta el Seprona. La Gallofa y el Pas Pielagos vencieron en sus respectivos encuentros este fin de semana frente al Mondragon y La Flecha. Multitudinario acto de conmemoracion del 75 aniversario del incendio de Santander que se celebro en el Claustro de la Catedral.