Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Dimecres de sol, núvols alts, vent fort a l'Ebre, a l'Empordà i al Pirineu i ambient suau.

Demà, divendres i dissabte.. és a dir la majoria de dies d'aquesta Setmana Santa... es mantindrà aquest temps tranquil, assolellat i amb temperatures primaverals.

Diumenge, el pas d'un front farà que sigui un dia inestable i ennuvolat.

Dilluns, recuperarem el sol i la bonança.

Dimecres de sol, núvols alts, vent fort a l'Ebre, a l'Empordà i al Pirineu i ambient suau.

Demà, divendres i dissabte.. és a dir la majoria de dies d'aquesta Setmana Santa... es mantindrà aquest temps tranquil, assolellat i amb temperatures primaverals.

Diumenge, el pas d'un front farà que sigui un dia inestable i ennuvolat.

Dilluns, recuperarem el sol i la bonança.

La Agencia Estatal de Meteorología (Aemet) prevé en la Comunidad de Madrid intervalos nubosos durante las primeras horas, que disminuirán hasta quedar en cielo poco nuboso y con probabilidad de bancos de niebla en las cumbres. La previsión de las temperaturas es un descenso en las mínimas y pocos cambios en las máximas, con heladas débiles en el área de la sierra. Soplará viento flojo de componente norte, más intenso en la sierra.

La experiencia indica que el inicio y el final de la Semana Santa son los momentos con mayor concentración de tráfico en las carreteras. -- Ingresan en prisión cuatro detenidos de origen asiático por, presuntamente, cultivar y vender marihuana. -- La alcaldesa y el embajador de Ecuador han suscrito un convenio para reactivar la inserción laboral de la primera comunidad extranjera en la capital. -- Tanto Madrid capital como muchas localidades celebran estos días procesiones, representan pasiones vivientes o acogen conciertos de música sacra.

Minuto de silencio en la plaza del ayuntamiento de Logroño para mostrar el rechazo por los atentados de Bruselas. Autoridades y ciudadanos se han unido al dolor de las familias y amigos de las 31 víctimas mortales y de los más de 100 heridos.

Los Ayuntamientos de Castilla La Mancha se unen al minuto de silencio convocado por la FEMP para condenar los atentados de Bruselas.

Les Illes Balears s'han solidaritzat avui formalment amb els ciutadans de Brussel·les i amb els belgues, en general, guardant un minut de silenci a la porta de les principals institucions.

El Parlament ha aprovat el projecte de llei d'impost estades turístiques amb els vots en contra de l'oposició i el suport dels grups dels partits del pacte.

L'exvicepresidenta del Govern i ara eurodiputada del PP, Rosa Estarás, ha atribuït a l'expresident Jaume Matas les decisions en relació el patrocini de l'equip ciclista i de l'organització dels Illes Balears Fòrums.

Una quarantena de taxistes han secundat avui la primera jornada de protestes contra la regulació del sector a l'illa.

El PP i Ciutadans han demanat avui per la via d'urgència al ple de l'Ajuntament que paralitzi el procés d'esbucament del monòlit de sa Feixina.

La nedadora mallorquina, Melanie Costa, anirà als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, després d'aconseguir la marca mínima als 400 metres lliures als Campionats d'Espanya.

Sota culpa al Gobierno en funciones del incumplimiento del objetivo de deficit. Mezquita anuncia que la reapertura de sniace podria ser antes de verano. Podemos consigue el apoyo de ciudadanos para crear una comision de investigacion sobre Valdecilla en el Parlamento. El Racing empieza a preparar el partido contra el Burgos mientras sigue a buen ritmo la venta de entradas para El Plantio.

Minutos de silencio en toda la Región en repulsa por los atentados de Bruselas. Seguimos en nivel 4 de alerta terrorista. Por otro lado, entrevistamos al profesor Paco García, Director de la Asociación Cultural Portmán Teatro.-23/03/2016

CONDEMNA de la societat valenciana als atemptats, i es reforça la seguretat. // OPERACIÓ EIXIDA. Es preveuen 4'5 milions de desplaçaments per carretera. // NEVILLE entrena sense internacionals i torna de segon entrenador a la selecció anglesa. // PASSIÓ MARINERA. Una setmana santa diferent als poblats marítims de València. -- CONDENA de la sociedad valenciana a los atentados, y se refuerza la seguridad. // OPERACIÓN SALIDA. Se prevén 4'5 millones de desplazamientos por carretera. // NEVILLE entrena sin internacionales y vuelve de segundo entrenador a la selección inglesa. // PASIÓN MARINERA. Una semana santa diferente en los poblados marítimos de Valencia.

ATEMPTATS BRUSSEL·LES: MINUT DE SILENCI A LES INSTITUCIONS I ATURADA AL METRO DE BARCELONA PER RECORDAR LES VÍCTIMES
Jornada d'homenatge i solidaritat amb les víctimes dels atemptats de Brussel·les Fa una hora la plaça de Sant Jaume ha acollit un minut de silenci en el que hi han participat institucions, partits polítics, el cònsol belga i representants de la comunitat islàmica a Catalunya. També minut de silenci a la Delegació del govern a Catalunya Especialment significativa l'atura de cinc minuts que ha fet el metro de Barcelona a migdia.

ANIVERSARI GERMANWINGS: L'AEROPORT DEL PRAT ACULL EL PRIMER DELS HOMENATGES A LES VÍCTIMES DE LA TRAGÈDIA
Demà els commemorarà el primer aniversari de la tragèdia de Germanwings i BETA avui han començat els actes d'homenatge a les 150 víctimes. La terminal 2 del Prat ha acollit un acte en el que la portaveu de las famílies ha mostrat el seu agraïment a tots els equips d'emergències que els van atendre i ha demanat a les autoritats que facin els canvis legals necessaris per evitar que es repeteixi una situació com aquesta. Tant Mariano Rajoy com Carles Puigdemont s'han compromès a fer-ho.

PRIMERA TROBADA: CONTACTE PROTOCOL·LARI ENTRE RAJOY I PUIGDEMONT EN EL QUE NO HAN PARLAT DE LA SITUACIÓ POLÍTICA
Precisament aquest acte s'ha convertit en la primera trobada del president del govern en funcions i el president de la Generalitat des que aquest va prendre possessió del càrrec ara fa dos mesos. Trobada que les dues parts situen dins de la cordialitat institucional i en la que no s'ha parlat de qüestions polítiques.

EL CONDUCTOR S'HAURIA ADORMIT
No ens oblidem de l'accident de Freginals.

EUROCOPA DE FRANÇA: DEMÀ, ITÀLIA-ESPANYA, AMISTÓS DE CARA UNA EUROCOPA QUE REFORÇA LES MESURES DE SEGURETAT
La selecció espanyola ja és a Itàlia on demà jugarà el penúltim amistós abans de l'Eurocopa de França. La cita futbolística d'aquest estiu és notícia ja que arran dels atemptats de Brussel·les, les autoritats franceses han decidit ampliar notablement les mesures de seguretat.

A lo largo de la mañana de hoy se han sucedido en Navarra las muestras de solidaridad con Bélgica, a la vez que se mostraba la repulsa por los atentados de ayer en Bruselas.