Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Silenci a les Balears contra l'atemptat terrorista de Brussel·les.
Rosa Estaràs declara que li falsificaren la firma en algunes de les actes on es gestaren els convenis a l'Insitut Nóos.
El Parlament aprova l'ecotaxa que començarà a aplicar-se dia 1 de juliol.
Defensors i detractors del monòlit de sa feixina s'enfronten durant el ple de l'Ajuntament de Palma.
Melani Costa fa la mínima a la prova de 400 metres lliures i es classifica pels Jocs de Rio.

El Parlament Balear ha aprovat el nou impost de turisme sostenible amb el suport dels partits del govern i de Podem. El projecte de llei ara s'haurà de desenvolupar a través d'un reglament. Serà la lletra petita que farà possible cobrar una taxa extra als turistes que facin nit en un establiment hoteler a partir del pròxim 1 de juliol.

Arriben a Palma els primers passatgers procedents de Brussel·les des que es produïren els atemptats. Els aeroports incrementen la seguretat mentre es repeteixen els homenatges a les víctimes.
 

  • Bèlgica viu encara en estat de xoc sense païr els atemptats d'ahir que, segons l'últim balanç, van deixar 31 morts i 270 ferits, 9 de les quals són espanyols. Segons la fiscalia belga, ja estan identificats 3 dels 4 sospitosos dels atacs terroristes. Dos són els germans El Bakraoui, que s'haurien immolat a l'aeroport i a l'estació de metro mentre que encara hi ha un sospitós sense identificar. Un altre que ha fugit podria ser Najim Laachraoui. Mentrestant, Brussel·les intenta recuperarla normalitat. Avui ja funciona una part del metro, però l'aeroport continuarà tancat demà. Als carrer la seguretat continua sent màxima.
  • Aquest migdia centenars de ciutadans s'han concentrat a la plaça de la Borsa, al centre de Brussel·les, per mostrat la seva solidaritat i rendir tribut a les víctimes. Han dipositat flors, encès espelmes i han deixat missatges escrits amb guixos al carrer. / Record per les víctimes també a Catalunya: a la una del migdia, representants de les institucions i ciutadans s'han concentrat a la plaça de Sant Jaume, on han fet un minut de silenci en solidaritat amb les víctimes i les seves families, i també per expressar el rebuig als atacs terroristes. Els assitents han fet palès el suport dels catalans al poble belga i als valors europeus.
  • Com a conseqüència del atemptats hi ha més controls policials als aeroports i també a les estacions de trens com el que aquest matí hi havia a la de Sants de Barcelona.
  • Amb aquests aplaudiments han rebut els equips participants al Torneig Internacional de Futbol MIC, als integrans de l'equip belga KAS EUPEN, en la seva arribada aquest migdia a Lloret de Mar. Han viatjat en autocar, després d'haver-ho intentat fer ahir en avió des de l'aeroport de Bruseles
  • Emotiu homentage de les families als 150 morts en la catàstrofe de Germanwings, que va succeïr demà farà just 1 any. La terminal 2 del Prat ha acollit un acte en s'ha descobert una placa commemorativa i han dipositat flors en memòria de les 50 víctimes espanyoles./ L'associació d'Afectats ha agraït el suport als equips d'emergències que els van atendre i ha demanat a les autoritats que facin els canvis legals necessaris per millorar la seguretat aèria. Tant Mariano Rajoy com Carles Puigdemont s'han compromès a fer-ho.
  • Precisament aquest acte s'ha convertit en la primera trobada del president del govern en funcions amb el president de la Generalitat
  • Novetats pel que fa a l'accident d'autocar de Freginals. Els investigadors dels Mossos han confirmat que cap de les 13 víctimes mortals portava el cinturó de seguretat i que la prinicipal hipotèsi amb la que treballen és que el conductor s'hauria adormit.
  • I aquesta és ja la Setmana Santa més tràgica a les carreteres catalanes que es recorda. Des de divendres passat han mort 17 persones. El màxim de víctimes mortals era, fins ara, de 12.
  • Les conseqüències dels atemptats de Brussel·les arriben al futbol. El partit de seleccions entre Bèlgica i Portugal s'ha trasladat a un estadi portuguès i a França han decidit ampliar les mesures per alarma terrorista durant l'Eurocopa que es disputarà aquest estiu.

Javier Fernández acaba de pedir fortaleza a todos los países occidentales para hacer frente a la amenaza brutal del terrorismo yihadista. El jefe del Ejecutivo asturiano ha participado hoy en una concentración de condena de los atentados terroristas que sufrió ayer Bruselas.

El consejo de Gobierno autorizó esta mañana una partida de 91 millones de euros para pagar el salario social y prestaciones por dependencia. Unos 43.000 asturianos perciben ya el salario social. 12

CONDEMNA de la societat valenciana als atemptats, i es reforça la seguretat. // OPERACIÓ EIXIDA. Es preveuen 4'5 milions de desplaçaments per carretera. // NEVILLE entrena sense internacionals i torna de segon entrenador a la selecció anglesa. // PASSIÓ MARINERA. Una setmana santa diferent als poblats marítims de València. -- CONDENA de la sociedad valenciana a los atentados, y se refuerza la seguridad. // OPERACIÓN SALIDA. Se prevén 4'5 millones de desplazamientos por carretera. // NEVILLE entrena sin internacionales y vuelve de segundo entrenador a la selección inglesa. // PASIÓN MARINERA. Una semana santa diferente en los poblados marítimos de Valencia.

En cuanto al tiempo, vamos a tener casi de todo en la recta final de Semana Santa. Hoy día de transición, con nubes a primeras horas. Que se han ido abriendo para dejar el cielo azul, como vemos en imágenes de esta mañana en Cáceres. Jueves y Viernes Santos vamos a tener cielo tranquilo, con bastante Sol y aumento de temperaturas. Máximas de hasta 20 grados. Y el sábado volverán nubes y lluvias… (23/03/2016)

La Asociación de Afectados del Vuelo de Germanwings 9525, que se estrelló en los Alpes franceses el 24 de marzo de 2015, ha pedido este miércoles, en el acto de homenaje a las víctimasevitar que "vuelvan a repetirse accidentes de esta índole mejorando las medidas de seguridad que, desgraciadamente, fallaron". La tragedia se produjo cuando el copiloto del avión, Andreas Lubitz, estrelló deliberadamente el aparato cuando se dirigía a Alemania tras despegar en Barcelona. En la víspera del primer aniversario de la catástrofe aérea en los Alpes franceses, la terminal T-2 del aeropuerto del Prat ha sido escenario de un sentido homenaje, de poco menos de una hora, que ha unido a representantes institucionales de Cataluña y del Estado, y ha propiciado el primer encuentro entre el presidente del Gobierno en funciones, Mariano Rajoy, y el presidente de la Generalitat, Carles Puigdemont.