Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Todo preparado en Huesca para el derbi
Conocemos a algunos de los refugiados que viven en Zaragoza desde el martes
Lambán consigue en Bruselas un apoyo para el Canfranc

El govern assegura que no té res a amagar amb la facultat de medicina i que no hi haurà retallades.
Càritas atén menys persones però adverteix que la pobresa s'enquista.
12 camions diaris abasteixen d'aigua potable Banyalbufar.
L'ajuntament demana al govern central més policies nacionals per garantir la seguretat durant l'estiu.
El Mallorca necessita sumar 4 dels 6 punts que queden per assegurar la permanència.

El PIB de Navarra crece al ritmo del 3,1% mientras el español lo hace 3 décimas por encima. Descienden las exportaciones de la Comunidad Foral en un 17%. Uxue Barkos, presidenta del Gobierno de Navarra, promete un relevo sosegado tyras dimitir toda la cúpula de la Jefatura de Bomberos por discrepancias con el ejecutivo. Osasuna pierde en Tarragona y dice adiós al ascenso directo. - 26/05/2016

  • Ja són tres les nits amb aldarulls al barri de Gràcia des que es va desallotjar l'anomenat banc expropiat. Aquesta vegada són els que s'han estès més pel barri i han provocat més destrosses a comerços i entitats financeres....La protesta han arribat també a altres distrcites de la ciutat, com Nou Barris i l'Eixample./ Als carrers de Gràcia el rastre dels enfrontaments és ben visible. Contenidors bolcats o cremats, vidres trencats i una dotzena de ferits.../ L'ajuntament xifra en prop de 80.000 euros els danys produïts des de dilluns només en el patrimoni públic . Els comerços i entitats bancàries són dels que més han rebut./ L'objectiu dels Mossos ara és aïllar els violents i identificar-los, és tractaria segons la policia d'un grup petit, cronificat i que podria ser els mateix que ha actuat també de manera organitzada en altres aldarulls./ Dels incidents a Gràcia també n'ha parlat l'alcaldessa de Barcelona després de la primera reunió de la comissió de govern, ja amb el PSC.
  • I una novetat d'última hora: la fiscalia de Barcelona ha obert diligències a l'ex alcalde, Xavier Trias, per un presumpte delicte de malversació de fons públics. Investiga si Trias va pagar el lloguer del banc expropiat durant un any per evitar el desallotjament i els possibles incidents. Trias ha admés el pagament.
  • Baixa el nombre de nens ingressats per enterovirus. En aquests moments són 17. Ho ha explicat aquest matí el conseller Antoni Comín a la comissió de salut del parlament. Una compareixença en la que els grups de la oposició s'han mostrat crítics amb la gestió informativa del departament
  • Discrepàncies visibles aquest matí entre el conseller de Territori i el secretari d'Estat d'Infraestructures al voltant del corredor mediterrani./ Josep Rull acusa el govern espanyol de manca de transparència i d'incompliments en aquesta obra. De la seva banda, el secretari d'Estat ha defensat la gestió del govern i ha rebutjat crear un coordinador tècnic per a aquesta infraestructura..
  • La representant de Dani Alves, ha confirmat a TVE que el jugador no ha rebut cap oferta oficial de la Juve, però que estan parlant amb diferents clubs. La intenció d'Alves, diu, és complir l'any de contracte que li queda però estudiarà les ofertes que arribin.
  • Coldplay torna a Barcelona en plena gira del seu nou àlbum "A head full of dreams". Ompliran l'Estadi Olímpic aquesta nit i demà, en els dos únics concerts que fan a Espanya.

Recuperado en Lobios, en Ourense, o cadáver do barranquista portugués, falecido, alí o pasado sábado, os especialistas en rescates de montaña da Garda Civil lograban, este mediodía, desencaixar o corpo de entre as penas nas que quedara atrapado. Uns traballos posibles, logo de que baixara algo o caudal da ferevenza // A xunta aproba destinar 20 millons de euros para financiar proxectos empresariais, que preven mobilizar 100 millons de euros. Outros 7 millons serán para facilitar a contratacion de 700 persoas no rural // Un dos dous candidatos nas primarias do psdeg, José Luis Méndez Romeu presentou un dos seus avais. O exministro de Xustiza con Zapatero, Francisco Caamaño.O outro aspirante, Fernández Leiceaga postúlase coma o representante da renovación do partido. 26/05/16

En 2015 Cáritas atendió directamente a 19.200 personas en toda Canarias, y a cerca de 55.000 de forma indirecta. La mitad de ellas tienen entre 40 y 59 años. La mayoría estaban en situación de desempleo. Pero un 2% de las personas atendidas sí que trabajaban.

El PIB de Navarra crece al ritmo del 3,1% mientras el español lo hace 3 décimas por encima. Descienden las exportaciones de la Comunidad Foral en un 17%. Uxue Barkos, presidenta del Gobierno de Navarra, promete un relevo sosegado tyras dimitir toda la cúpula de la Jefatura de Bomberos por discrepancias con el ejecutivo. Osasuna pierde en Tarragona y dice adiós al ascenso directo. - 26/05/2016

Recuperado en Lobios, en Ourense, o cadáver do barranquista portugués, falecido, alí o pasado sábado, os especialistas en rescates de montaña da Garda Civil lograban, este mediodía, desencaixar o corpo de entre as penas nas que quedara atrapado. Uns traballos posibles, logo de que baixara algo o caudal da ferevenza // A xunta aproba destinar 20 millons de euros para financiar proxectos empresariais, que preven mobilizar 100 millons de euros. Outros 7 millons serán para facilitar a contratacion de 700 persoas no rural // Un dos dous candidatos nas primarias do psdeg, José Luis Méndez Romeu presentou un dos seus avais. O exministro de Xustiza con Zapatero, Francisco Caamaño. O outro aspirante, Fernández Leiceaga postúlase coma o representante da renovación do partido. 26/05/16

26 de maig de 2016. FINANÇAMENT. El Consell mantindrà la línia pressupostària de 1.329 milions per a 2016. // TRACTAT OPAC. Debat sobre el Tractat de Lliure Comerç, TTIP, que negocien la Unió i els EEUU. // L'ESFORÇ DE DUBLJEVIC. Bojan rep el Trofeu de l'afició del València Basket. // ASSETJAMENT ESCOLAR. Fotos d'alumnes de Vila-real per a no mirar a un altre costat. ((·)) FINANCIACIÓN. El Consell mantendrá la linea presupuestaria de 1.329 millones para 2016. // TRACTAT OPAC. Debate sobre el Tratado de Libre Comercio, TTIP, que negocian la Unión y los EEUU. // EL ESFUERZO DE DUBLJEVIC. Bojan recibe el Trofeo de la afición del Valencia Basket. // ACOSO ESCOLAR. Fotos de alumnos de Vila-real para no mirar a otro lado. 

La Junta destina 11 millones de euros al Plan de Dinamización de los Municipios Mineros hasta el año 2020. Cáritas sostiene que el riesgo de pobreza siendo alto, pese a que se reduce el número de personas a las que atiende. Los espectáculos de calle se suman, desde hoy, a los que el TAC de Valladolid viene programando en las salas desde el pasado fin de semana. La victoria de la Ponferradina en el tiempo de descuento saca del descenso al equipo, que ahora depende de sí mismo.(26/05/16)

Podemos pide varias comparecencias parlamentarias tras analizar la audituria en Sodercan. El Gobierno de Cantabria aprueba la declaracion de interes regional al PESIR del Parque Cientifico y Tecnologico de las Excavadas. Caritas afirma que en 2015 atendio a  mas de 14.000 personas. El Racing no da por perdida la eliminatoria.