Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La Guardia Civil ha detenido a 18 personas en 14 provincias de nuestro país por grabar y distribuir vídeos y fotos de abusos sexuales a menores.

En la operación, en la que también se encuentran en calidad de investigadas otras seis personas, se han practicados 14 registros domiciliarios en las provincias de A Coruña, Albacete, Alicante, Baleares, Cáceres, Cádiz, Cantabria, Córdoba, Jaén, Sevilla, Tarragona, Vizcaya y Zaragoza.

Las detenciones forman parte de una operación internacional en la que han sido detenidas otras 60 personas en varios países americanos.

Los agentes han conseguido identificar a 14 menores en España y dos en Colombia, todos ellos víctimas de abusos sexuales.

Cantabria ha sido en Junio la segunda comunidad con mejor comportamiento en el descenso del desempleo, ademas despues de cuatro meses de aumentos en terminos interanuales baja por primera vez. El Partido Regionalista de Cantabria celebro ayer su fiesta anual en Noja. La Ministra de Fomento reitera el compromiso con las obras de duplicidad de via entre Santander y Torrelavega y la renovacion y mejora del norte de Palencia a Torrelavega. Hondarribia y Urdaibai lideran el campeonato de la Liga ACT tras las dos banderas disputadas este fin de semana en Astillero y Zierbana.

El paro bajó en Asturias en 3.083 personas durante el pasado mes de junio, un descenso mayor que el de la media española . La seguridad social ganó casi mil ochocientos cotizantes en esta comunidad.


Los sindicatos denuncian que la media de cuarenta cancelaciones diarias que vienen sufriendo los trenes de FEVE es una estrategia deliberada para dejar morir al ferrocarril de cercanias en Asturias . La falta de personal impide comunicar con tiempo las incidencias a los usuarios.

Dimiteix del PP José María Rodríguez, assenyalat com l'artífex de la corrupció a la policia local.
L'exrector de Can Picafort ha reconegut davant el jutge que va abusar i violar repetidament una nina de 10 anys.
Les Balears lideren la baixada de l'atur mensual i interanual.
Avui han començat a funcionar els microbusos que uneixen Sa Ràpita amb les platges de Ses Covetes i Es Trenc.
Retards i cancel·lacions dels vols de la companyia Vueling.
Dia 12 entrarà en vigor la prohibició d'entrar a Palma pel carrer d'Antoni Maura.
Emotiu homenatge del món de la moto a Lluís Salom que va morir fa un mes al circuit de Catalunya.
Cel estirat amb algun nigul alt sobretot a Menorca. Temperatura en ascens durant el dia amb màximes de 33 i 34 graus. Vent de tramuntana.

El paro baja en Aragón de los 80.000 desempleados en junio
Comienza en Huesca el juicio contra un joven acusado de matar una mujer en 2013
Más ambiente que otros años en las calles de Teruel por la Feria del Ángel
 

El Tribunal Superior de Justicia de Castilla y León ve los recursos presentados por las partes del caso Isabel Carrasco.

Durante el mes de junio las listas del paro se reducen en 9.500 personas en la Comunidad, que supone un 5% menos.

La Junta y el Gobierno central se reúnen para tratar de liberar las ayudas destinadas al cierre ordenado de la Hullera Vasco Leonesa.

El Mirandés busca recambio para el portero Raúl Fernández, que ha anunciado que no seguirá en el club rojillo - 04/07/16

Galicia é unha das comunidades autónomas nas que máis baixou o paro, no pasado mes de xuño. Diminuiu en algo máis de 13 mil persoas, o que supòn un descenso de case o seis por cento, respecto ao mes anterior // O Presidente da xunta advirte de que sería perigoso para o financiamento do estado e das comunidades autónomas que se deixara a formación de goberno para despois das vacacións. Rexeita que poidan vetar a Mariano Rajoy para presidente os que perderon votos e escanos e di que, o partido Popular está disposto a falar, no PSOE, con Pedro Sanchez ou co lider que os socialistas decidan // A tradicional Raba das bestas de Sabucedo remata hoxe. Este mediodía tiña lugar o último dos curros desta festa de interese internacional que se celebra na localidade pontevedresa da Estrada, e á que cada dia asistiron unhas 1.500 persoas. 04/07/16

Continuen els retards i les cancel·lacions de Vueling a l'aeroport de Barcelona, tot i que la situació ha millorat respecte al cap de setmana. La companyia assegura que ha llogat 6 avions i contractat 34 pilots, a més de reforçar el personal d'atenció a l'usuari. La Generalitat i el Ministeri de Foment han convocat als responsables de la companyia a sengles reunions aquesta tarda, i la ministra de Foment, Ana Pastor, ja ha advertit que incomplir la llei de seguretat aèria no pot sortir de franc.

Si el retard supera les dues hores el passatger té dret a menjar i beguda i, si cal, allotjament en hotel. La companyia també ha de pagar tots desplaçaments necessaris. Si supera les 5 hores, es pot dessistir del vol i la companyia ha de tornar l'import del bitllet en 7 dies. Els usuaris també tenen dret a compensació econòmica, d'entre 250 i 600 euros, a partir de les 3 hores de retard.

El juny va tancar amb 450.000 aturats a Catalunya, la millor xifra dels últims 7 anys. Més de 20.000 persones van trobar feina en l'inici de la temporada d'estiu. El nombre de desocupats també ha reculat a Espanya amb 124.000 menys i se situa ara en prop de 3.768.000. La Seguretat Social ha sumat al juny més de 98.400 nous afiliats.

L'estiu és el moment de més activitat per la vespa asiàtica. Aquest insecte, que va arribar des de França i s'ha estès per tot el nordest de Catalunya, és molt agressiu i representa una amenaça per l'apicultura, perquè es menja les abelles. També pot picar a les persones, però en aquest cas amb efectes semblants als de les vespes autòctones.

França és la quarta semifinalista de l'Eurocopa després d'acabar amb el somni islandès amb una contundent golejada per 5 a 2. Francesos, alemanys, portuguesos i gal·lesos lluitaran per succeir en el palmarès a una selecció espanyola en què Casillas i del Bosque han fet les paus després de la suplència del porter.